Alesul tău poartă Vans?

Cine a spus că încălțămintea face diferența dintre un adevărat gentleman și unul care mimează domnia mare dreptate a avut. Adevăratul gentleman va acorda întotdeauna o importanță deosebită încălțămintei sale,  o va trata mereu ca pe orice altă piesă din garderoba sa, cu atenție și multă considerație. O va îngriji corespunzător după fiecare purtare, o va lustrui, curăța la fel cum ar face cu al său costum și în general ar acționa după o formă de tipicar cu tendințe obsesiv compulsive.

Dincolo de asta, e un lucru cert că îngrijirea pantofilor e o treabă serioasă pe care foarte mulți bărbați o practică,  mai ales cei din categoria care își permit, financiar vorbind, pantofi foarte scumpi,  care necesită o îngrijire aparte. Asta nu exclude ca și bărbații care nu își permit încălțăminte foarte scumpă să acorde o importanță deosebită îngrijirii acesteia.

Curățarea corectă a pantofilor implica îndepărtarea prafului,  perierea și bineînțeles tratarea cu cremă specială pentru întreținere, ceea ce le va lungi durata de viață și felul în care arată. Întreținerea și curățarea trebuie avută în vedere indiferent că vorbim despre o pereche de pantofi scumpi sau de o pereche de pantofi ieftini. La fel cum ne spălăm hainele după ce le purtăm ar trebui să ne curățăm și încălțămintea.

Când căutăm pantofi pentru barbati mergem direct pe site-ul Fashion Days pentru că în mod sigur vom găsi acolo pantofii potriviți pentru fiecare bărbat și, desigur, fiecare buzunar. Nue există cerință și pretenție pe care Fashion Days să nu o poată satisface unui bărbat,  în materie de pantofi. Cu șireturi sau fără, negri,  maron, gri sau orice altă culoare,  pentru birou, sport sau casual, de piele ecologică sau piele natural, toate aceste opțiuni pot fi găsite cu un singur click.

O nouă tendință destul de recentă este a pantofilor Vans, o linie de încălțăminte ce nu poate fi ignorată.

Puteti accesa ofera Vans de pe acest link https://www.fashiondays.ro/g/vans,și ofertele se înșiruie în fața ochilor noștri! Nimic mai simplu.

Vans a apărut în California, în1966, fiind creația a doi frați: James și Paul Van Doren care, împreună cu alți doi parteneri au fondat brandul de încălțăminte foarte la modă în zilele noastre. Primul lor magazin, denumit ”Van Doren Rubber Company” a avut o ofertă destul de limitată, de doar trei modele de pantofi din care în prima zi a vândut doar 12 perechi. Pantofii se făceau pe comandă, durata de executare fiind în general de câteva ore, clienții putând să îi comande dimineața și să îi ridice seara.

Vans Authentic, modelul care practic i-a făcut celebri a fost primul lor model iconic și a purtat numele de Vans #44 Deck Shoe.

Ce îi deosebește pe pantofii Vans de alte branduri este talpa masivă, confecționată din cauciuc, care a fost elementul cheie al ideii de confort al pantofilor Vans. Aderența oferită de talpa creată de frații Van Doren a fost mereu un motiv al succesului lor,  pe lângă elementul de comoditate.

Van a înscris,  cu siguranță, o pagină memorabilă în industria încălțămintei prin unicitatea modelelor!