Final de sezon competițional cu rezultate excelente pentru C.S. Ionuț Team Lupeni, la Cupa Gladiators -Colosseum de la Alexandria

Intrată de curând pe tabloul competițiilor sportive organziate sub egida Federației Române de Kempo, la care este afiliată, echipa Clubului Sportiv Ionuț Team din Lupeni, condusă de prof. Ionuț Năsălean s-a făcut deja remarcată la competițiile în care sportivii acestuia au dovedit că pot lupta de la egal la egal cu cei mai valoroși adversari.

Așa s-a întâmplat și la cel mai recent concurs, Cupa ”Gladiators -Colosseum”de la Alexandria, eveniment organizat de Federația Română de Kempo, împreună cu Galele Colosseum în România, unul dintre evenimentele sportive de anvergură ale acestui an competițional. La acest concurs, 7 dintre cei mai buni sportivi ai CS Team Ionuț Lupeni au fost prezenți, în perioada 17-18 iunie 2023, grație sprijinului oferit de compania Comexim R Lupeni care a finanțat deplasarea, motiv pentru care membri clubului îi transmit încă o dată mulțumiri domnului Emil Părău, pentru suport și generozitate.

Sportivii din Lupeni au evoluat în mai multe probe ale Cupei ”Gladiators -Colosseum”de la Alexandria, cea mai puternică competiție intercluburi din România, la care au participat sportivi ai unor cluburi de renume din România și din străinătate cum ar fi: Marius Tița Academy, Amaterasu Alexandria, MMA Academy București, TIGER Kempo București, CS Knockdown Timișoara, Kempo Arnis Belgrad (Serbia) și Pro Fight Sofia. Și, așa cum spune cu mândrie și satisfacție antrenorul Ionuț Năsălean, sportivii din Lupeni au luptat absolut senzațional.

De altfel, acest lucru este reliefat și în rezultatele pe care cei 7 tineri sportivi din Lupeni le-au înregistrat în acest concurs care consemnează cea mai bună prezentare de până acum a sportivilor de la Team Ionuț. Astfel, remarcabil este faptul că Denisa Ganță, care a luptat în piramida la semi-kempo, la categoria de vârstă 12-14 ani , -55 de kg (cu toate că a împlinit recent 12 ani și are 50 de kg), a câștigat locul 1 și medalia de aur, întrecând adversare puternice, cu experiența mult mai multor meciuri disputate.

De asemenea, Lavinia Ferenczi a obținut locul 1 la categoria de vârstă 12-14 ani -55 de kg ( la proba K1 ), reușind să învingă o sportivă de la lotul național, deja calificată la Cupa Mondială de junioare ce se va desfășura în luna octombrie în Japonia.

Rezultate bune au mai avut, de asemenea, Cristina Pato – locul 3 la categoria de vârstă 14-16 ani, -50 de kg; Alexandra Ioana Năsălean – locul 3 în piramida de semi-kempo, la categoria de vârstă 12-14 an și -50 de kg (cu mențiunea că Alexandra a împlinit 10 ani în 4 aprilie 2023 și are doar 45 de kg).

Și la băieți, sportivii Ionuț Team se pot mândri cu rezultate foarte bune. Astfel, Ciprian Bucur (15 ani și -55 de kg) a ocupat locul 1 la categoria 14-16 ani – piramidă, la fel ca și Cristian Stoican Cristian  (15 ani și 55 de kg), clasat tot pe locul 1, la categoria 14-16 ani. Cristian Stoican a mai participat și la proba în piramidă, la categoria de vârstă 16-18 ani, unde a obținut un prețios loc secund. La rândul său,  Darius Stoica, în vârstă de 16 ani,  a terminat pe locul 3 în piramida dedicată sportivilor de 16-18 ani și -75 de kg.

”Îi felicit toți elevii mei pentru rezultatele excelente obținute la Alexandria, dar și pentru rezultatele obținute, în general, la toate competițiile pe care le-am desfășurat în primele 6 luni ale acestui an. Aceste rezultate ne bucură foarte mult și ne obligă pe viitor să progresăm din punct de vedere sportiv, și implicit al rezultatelor. Sunt foarte mulțumit de rezultatele obținute în prima jumătate a anului și așteptăm cu nerăbdare vacanța binemeritată din luna iulie. Vom relua antrenamentele în 7 august, și așteptăm să vină în echipa Ionuț Team, la sală, cât mai mulți tineri, fete și băieți, pentru că împreună putem scrie istorie pentru sportul din Lupeni, din Valea Jiului și din România!”, a declarat prof. Ionuț Năsălean, fondator și coordonator al C.S. Team Ionuț din Lupeni.

Tuturor, felicitări!