Irina Loghin și Raoul împodobesc, în decembrie, bradul la Petroșani

Un proiect artistic semnat de Valentin Neacșu aduce în luina decembrie, pe scena Teatrului Dramatic ”I.D. Sîrbu” din Petroșani, un spectacol cu totul și cu totul deosebit: ”Concert de Crăciun cu Irina Loghin și Raoul”.

Concertul de Crăciun al celor doi remarcabili artiși va avea loc la Petroșani vineri, 15 decembrie 2023, ora 19:00.

Devenita un simbol al muzicii românești pentru numeroasele melodii dedicate sărbătorilor, piese de succes, Irina Loghin supranumită „regina muzicii populare”, a fost, pe rând, solistă a ansamblurilor „Ciocârlia”, „Barbu Lăutaru” și „Ciprian Porumbescu”. La rândul său, Raoul este un artist binecunoscut în țara noastră, dar și peste hotare, acesta având peste 29 de turnee în SUA și alte peste 300 de turnee în întreaga lume.

Cei doi artiști vor susține și la Petroșani un concert de Crăciun, în cadrul turneului național pe care-l fac în întreaga țară, înaintea sărbătorilor de iarnă din acest an, concert care se anunță deja unul memorabil.

Biletele pentru acest eveniment artistic sunt deja aproape epuizate, însă cei care doresc să prindă un loc la acest concert, sunt invitați să-și facă cât mai repede o rezervare, fie la Agenția Teatrului ”I.D. Sîrbu” din Petroșani, fie pe internet, pe platforma iabilet.ro, urmând linkul: https://www.iabilet.ro/bilete-petrosani-concert-de-craciun-cu-irina-loghin-si-raoul-90193/