Suplimentul cu turmenic „KANGEN UKON” – soluția japoneză ideală pentru detoxifiere, energizare, imunizare și vindecare a organismului

Ne uităm deseori cu admirație și poate cu puțină invidie la poporul japonez, uimiți de longevitatea, sănătatea și starea de bine aproape permanentă pe care o au oamenii aceștia. O posibilă explicație ar putea fi, dincolo de modul de viață echilibrat al japonezilor, utilizarea produselor pe bază de curcuma, ”ukon” în limba japoneză sau turmenic, așa cum este acesta cunoscut în România. Spre exemplu, în insula Okinawa, locul în care se află culturile de curcuma din Japonia, oamenii trăiesc în mod frecvent peste 100 de ani.

Aceasta este și zona în care se produce suplimentul alimentar Kangen Ukon Enagic, considerat drept o comoară a naturii, cu efecte benefice multiple pentru sănătate.

Economia globală face acum posibil faptul ca suplimentele alimentare pe bază de turmenic să poate fi accesibile pentru oamenii din întreaga lume, preocupați de întreținerea unei stări optime de sănătate. Spre exemplu, ”Kangen UKON” este primul supliment alimentar produs prin combinarea curcuminului și a uleiurilor esențiale de turmenic de primăvară, 100% fără aditivi.

Capsulele de UKON sunt recomandate pentru tratarea tulburărilor circulatorii, febră musculară, boli hepato-biliare, flatulență, icter, hemoragii, colită ulcero-hemoragică, boala Chron, artrită reumatoidă, infecții respiratorii, afecțiuni reumatismale. În plus, acestea reduc glicemia, reglează colesterolul, au efect antibacterian și ajuta în procesul de slăbire.

De asemenea, acest supliment alimentar 100% natural este un puternic antiinflamator și antioxidant, susține sănătatea articulațiilor, contribuie la stimularea proceselor de refacere a ţesutului conjunctiv ajutând la protejarea vederii. În plus, proprietățile sale curative au arătat că protejează, în mod eficient, ADN-ul, că are actiune anticancerigenă și antitumorală, așa cum are acțiune benefică și în bolile degenerative (Scleroză, Demență, Demență senilă, Scleroză multiplă, ALZHEIMER , Parkinson etc.).

Printre numeroase alte efecte pozitive ale capsulei ”Kangen UKON” se numără și asigurarea unei funcționări normale a sistemelor hepatic, respirator, cardiovascular, gastrointestinal, imunitar și contribuie la reducerea efectelor îmbătrânirii și la îmbunătățirea longevității.

Această veritabilă pastilă de sănătate, atât de apreciată în întreaga lume, este disponibilă acum și în România. Pentru a comanda produsul ”Kangen UKON” produs exclusiv în Japonia, de compania Okinawa Kangen Foods Co Ltd, la prima mână, la preț de distribuitor autorizat de firma japoneză pentru România, dar și pentru a afla mai multe detalii despre eficacitatea acestui supliment alimentar deosebit de căutat în întreaga lume, sunați la numărul de telefon: 0737-381.151.