Karatiștii de la POLI KARATE au încheiat anul 2023 cu tradiționala gală a premiilor

Potrivit unei frumoase tradiții, Clubul sportiv POLI KARATE și-a premiat cei mai buni sportivi din acest an, în cadrul unui eveniment festiv organizat în Comuna Baru. Peste 70 de persoane, în cea mami mare parte sportivi și părinți, dar și oficialități locale și reprezentanți ai presei, au fost prezente la Hanul Boleștilor, în weekendul recent încheiat, pentru acest eveniment festiv.

Radu Polifronie, coordonatorul CS Poli Karate Petroșani a apreciat că anul pe care mne pregătim să-l încheiem a fost unul bun pentru sportivii din cadrul acestui prestigios club sportiv al Văii Jiului. „Anul 2023 a fost foarte fructuos pentru noi, cu multe medalii la competițiile naționale, dar și în afara României, la competiții balcanice, de nivel european și mondial. Cel mai mult mă bucură faptul că unii dintre sportivi au spart gheața și-au obținut primele medalii în acest sport. Îi felicit pe sportivi, dar mai ales pe părinți, pentru eforturile pe care le depun! Îi mulțumesc primarului din Comuna Baru, un om deosebit care ne oferă tot sprijinul necesar pentru buna desfășurare a activității clubului în această zonă”, a declarat antrenorul Radu Polifronie.

La rândul său, Alina Tinca, celălalt antrenor principal al clubului, fostă sportivă de mare performanță, a apreciat saltul în carieră al sportivei Miruna Mălăuță, port-drapelul sportivilor Poli Karate și în acest an. „Faptul că Miruna (Mălăuță) a ajuns instructoare și antrenează copiii reprezintă o mare mândrie pentru mine, în acest an. Am antrenat-o la rândul meu pe Miruna de când era copil, am participat la formarea ei ca sportiv în elita mondială a karate-ului și mă bucur că are un viitor promițător și în antrenorat.”, a declarat Alina Tinca.

La eveniment a fost prezent și Daniel Răducanu, primarul comunei Baru, care a ținut să le mulțumească în primul rând copiilor pentru că au făcut din educația copiilor o prioritate.

Seara festivă s-a încheiat cu un concert de colinde susținut de sportivi și părinți, deopotrivă.

Clasamentul celor mai buni sportivi ai SC Poli Karate în anul 2023, pe fiecare categorie de vârstă este urmatorul:

Categoria 4 – 7 ani:

  1. Radics David – 29 pct.
  2. ⁠Dumitras Flavius – 21 pct.
  3. ⁠Tămaș Ana Maria – 20 pct.
  4. ⁠Toderesc Antonia
  5. ⁠Popescu Anastasia
  6. ⁠Stănescu Ana Maria
  7. ⁠Tranculescu Florin
  8. ⁠Mititelu Adrian

Categoria 8 – 11 ani:

  1. Popescu Casian- 95 pct.
  2. Iuga Patrick – 75 pct.
  3. ⁠Salasan Flavia – 72 pct.
  4. ⁠Chiriac David
  5. ⁠Ciortea Daria
  6. ⁠Raceu Eduard
  7. ⁠Serban Răzvan
  8. ⁠Traistaru Ștefan
  9. ⁠Toroanca Delia
  10. ⁠Rotundu Loredana
  11. ⁠Ianc Alesio
  12. ⁠Konickska Iancu Dragoș
  13. ⁠Drăgănescu Alessia
  14. ⁠Danciu Gabriel
  15. ⁠Cazan Alexia

Categoria 12 – 16 ani:

  1. Igarelu Victor – 128 pct.
  2. ⁠Popescu Mathis – 117 pct.
  3. ⁠Balog Gabriela- 91 pct.
  4. ⁠Breazu Sebastian
  5. ⁠Ostafie Mandres Cristian
  6. ⁠Ihnatiuc Răzvan
  7. ⁠Ionescu Alexandra

Categoria Seniori:

  1. Malauta Miruna – 148 pct.
  2. ⁠Molnar Ionuț – 59 pct.
  3. ⁠Ipate Ionuț – 58 pct.

Tuturor, felicitări!

P.S. În cadrul Galei Premiilor Poli Karate, printre premiile speciale acordate de organizatori, unul a fost decernat publicației Exclusiv, pentru susținerea și promovarea activităților sportive din cadrul acestui club și, în general, a sportului hunedorean. Suntem onorați! Mulțumim.