„Karatiștii de la CS Poli Karate Petroșani sunt pregătiți pentru Campionatul Național de Karate Shito-Ryu”

„Karatiștii de la CS Poli Karate Petroșani sunt pregătiți pentru Campionatul Național de Karate Shito-Ryu”

În data de 9 martie 2024 va avea loc Campionatul Național de Karate Shito-Ryu, competiție ce se va desfășura în incinta Comitetului Olimpic și Sportiv Român de la Izvorani.

Antronorii Radu Polifronie și Alina Tinca au pregătit lotul CS Poli Karate, format din 26 sportivi.

„Ne-am pregătit intens în ultimele săptămâni pentru acest campionat național, un turneu la care participă sute de sportivi din toată România. Ca în fiecare an, ne propunem cât mai multe medalii, dar și acumularea unei experiențe la această competiție de anvergură, mai ales pentru sportivii începători. Avem sportivi înscriși la toate categoriile de vârstă: copii, juniori, U21, seniori și veterani. O parte dintre părinți vor face deplasarea spre București pentru a-și susține copiii chiar la fața locului, sâmbătă, la Izvorani”, a declarat Sensei Radu Polifronie.

O surpriză este revenirea în circuitul competițional a tânărului politician Cristian Cațan (39 ani), președintele AUR Petroșani, fost sportiv al lui Radu Polifronie, care va participa la acest campionat național „atât la proba de kata (lupta imaginară cu unul sau mai mulți adversari, probă de tehnică), cât și proba de kumite (lupta cu adversar)”, detalii postate pe pagina sa de Facebook.

Mult succes, sportivilor și antrenorilor de la CS Poli Karate!