S-a închis sezonul turistic de iarnă de la Straja

S-a închis sezonul turistic de iarnă de la Straja

Duminică, 17 martie, a fost ultima zi a sezonului turistic de iarnă 2023/2024.

După un sezon în care condițiile meteo au fost imperfecte, în care vremea s-a dovedit a fi deosebit de capricioasă și în care administratorii Domeniului Schiabil de la Straja au făcut eforturi deosebite pentru a ține pârtiile deschise, amenajate corespunzător și în siguranță pentru practicarea schiului și snowboardingului, la Straja se trage cortina peste un sezon de iarnă atipic, dar cu toate acestea destul de reușit.

Straja a fost și în acest sezon de iarnă cu zăpadă puțină nu doar în Munții Vîlcanului, ci în toate zonele montane din România și în multe zone montane din Europa, o stațiune în care turiștii care au ales această destinație pentru practicarea sporturilor de iarnă, au putut găsi pârtii deschise pe aproape întreaga durată a sezonului, de la 1 decembrie 2023 și până la jumătatea lunii martie 2024.

Dincolo de domeniul schiabil, cu toate facilitățile acestuia, turiștii au putut găsi la Straja atmosfera tipică pentru vacanța în decor hibernal, iar gazdele s-au străduit să le facă șederea în stațiune una de neuitat.

Cu satisfacția misiunii îndeplinite față de iubitorii stațiunii și în acest sezon, administratorii stațiunii Straja, operatorii de turism și autoritățile publice locale mulțumesc, la final de sezon, tututor celor care au ales Straja pentru schi și snowboarding, familiilor și copiiilor care au participat la tabere și concursuri și tuturor celor care au venit aici pentru a se bucura de zăpadă, de sport, de distracție.

Peste doar câteva săptămâni, la Straja se deschide sezonul turistic de vară, cu alte atracții și alte oportunități desoebite pentru vacanțele turiștilor. Țineți aproape!

Foto: Bunzac Media