PSD Lupeni demarează campania de strângere de semnături pentru alegerile locale de la 9 iunie

PSD Lupeni demarează campania de strângere de semnături pentru alegerile locale de la 9 iunie

Organizația PSD Lupeni a demarat, în cursul zilei de miercuri, 27 martie 2023, acțiunea de strângere de semnături, necesare în vederea susținerii candidaturii pentru un nou mandat de primar al municipiului Lupeni a primarului social-democrat în execițiu, Lucian Resmeriță.

Acțiunea este desfășurată sub directa coordonare a președintelului Organizației PSD, Lupeni, senatorul Cristian Resmeriță. Acesta a informat că PSD Lupeni susține, în același timp, candidatura liderului Organizației PSD Hunedoara, Laurențiu NISTOR, căruia îi va acorda întregul sprijin în demersul său de a obține un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Hunedoara.

Mă bucură foarte mult dorința cetățenilor din municipiul Lupeni de a fi alături de primarul nostru Lucian Resmeriță. În această dimineață am demarat acțiunea de strângere de semnături pentru a-i susține candidatura. Pot să vă spun, cu bucurie, că doar după primele 2 ore de la debutul acestei acțiuni politice, peste 1.000 de cetățeni a-i municipiului Lupeni au semnat aceste liste. Constatăm practic din atitudinea cetățenilor municipiului Lupeni că sunt mândri de primarul lor, dar și de realizările pe care acesta le are. Le mulțumim pentru încredere, și îi invităm să vină alături de noi, de întreaga echipă PSD pentru a putea, cu argumentul acestei încrederi depline, să continuăm proiectele primarului Lucian Resmeriță, la Lupeni și cele ale președintelui Laurențiu Nistor, la nivelul județului Hunedoara și în anii următori”, a declarat senatorul Cristian Resmeriță, președintele Organizației PSD Lupeni.

Acțiunea de strângere de semnături va continua și în zilele următoare, la Lupeni.