La Uricani, Ziua Copilului se dublează!

La Uricani, Ziua Copilului se dublează!

Ziua Internațională a Copiilor va fi sărbătorită anul acesta la Uricani nu doar pe 1 iunie, ci și în ziua precedentă, ultima din luna mai, astfel încât putem spune că în acest oraș Ziua Copilului se dublează.

Pentru această sărbătoare, una dintre cele mai importante și pentru comunitatea locală din Uricani, administrația locală a pregătit un program amplu și divers, plin de evenimente distractive și de competiții sportive. Primarul orașului Uricani, Dănuț Buhăescu este de părere că datoria administrației locale pe care o conduce este de a face totul pentru copiii Uricaniului. ”Copiii sunt cea mai prețioasă comoară a comunității noastre și avem datoria de a face totul pentru ei, lucru pe care noi, aici, la Uricani, chiar îl facem. Nu vreau să amintesc aici despre investițiile în educație, în construcția și modernizarea grădinițelor și școlile, despre realizarea de locuri de joacă șio terenuri de sport, despre evenimentele cultural-artistice și toate celelalte lucruri pe care le avem în vedere pentru copiii noștri. Vreau doar să-i asigur pe cei mici că, așa cum am făcut an de an, și în 2024 am pregătit un program deosebit pentru ziua lor și îi invit pe toți copiii din Uricani să participa la această sărbătoare”, a declarat primarul Dănuț Buhăescu.

Programul de Ziua Internațională a Copiilor, care se va derula pe 31 mai și 1 iunie cuprinde concursuri de desene pe asfalt, cros, role, ateliere de pictură facială, tradiționala gală K1, dar și o spectacole de teatru pentru copii și întâlniri cu personaje de poveste și multe alte surprize.

Program complet dedicat Zilei Internaționale a Copilului la Uricani este următorul:

Vineri, 31 mai 2024:

  • ora :09:00 – desene pe asfalt la Școală Gimnazială nr 2.
  • ora: 10:00 – concurs de Cross, locul de desfășurare: Bulevardul Muncii.
  • ora: 11:00 – concurs de role, locul de desfășurare: Bulevardul Muncii
  • ora 18:00– 20:00 – Spectacolul „Bucătăria Familiei Balaur” prezentat de actorii de la  Teatrul „I.D. Sîrbu” din Petroșani la Casa de Cultură.
  • ora 18:00– 20:00 – ateliere de pictură pe faţă, la Casa de Cultură .
  • 18:00 – 20:00 – întâlnire cu mai multe personaje din universul Disney, la Casa de Cultură.

Sâmbătă, 1 iunie 2024:

  • Ora 19:00 -Gala K1, locul de desfășurare: Casa de Cultură.

Primarul Dănuț Buhăescu transmite tuturor copiilor din Uricani ”La mulți ani, fericiți!”



« (Știre anterioară)