Lucrările de modernizare a drumului spre Pasul Vâlcan, închise oficial

 

drumPunct final în proiectul de modernizare al Drumului Judeeţan 664, Pasul Vâlca – Vâlcan, pentru cares e organizează seminarul de închidere.

DJ 664 a fost modernizat printr-un proiect depus de Consiliul Judeţean Hunedoara pe Axa prioritară 2 a REGIO – Programului Operaţional Regional 2007-2013 -“Îmbunătăţirea  infrastructurii de transport regionale şi locale”, domeniul major de intervenţie 2.1. Potrivit datelor oficiale, contractul de finanţare, încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Regional 2007 – 2013 şi Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operaţional Regional a fost semnat pentru valoarea totală a proiectului: 12.063.160,17 lei, din care finanţarea nerambursabilă FEDR: 8.434.296,83 lei.

La începutul lunii octombrie, drumul judeţean modernizat a fost inagurat, iar vechiul drum, neasfaltat, plin de gropi şi spălat de torente a rămas dpar o amintire. La inaugurarea lucrărilor au fost prezenţi oficialii Consiliului Judeţean Hunedoara, care şi.au exprimat spetranţa că modernizarea acestui drum va aduce o dezvoltare extraordinară a staţiunii Pasul Vâlcan şi a zonei, în general.

 



« (Știre anterioară)