Condiţiile arestului la domiciliu, modificate.Magistraţii de la Curtea de Apel au admis cererea formulată de Mircea Moloţ

molotMagistraţii de la Curtea de Apel Alba Iulia au admis cererea formulată de preşedintele – suspendat al Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Ioan Moloţ, privind modificarea obligaţiilor impuse în cadrul arestului la domiciliu.

Acesta ar fi cerut să poată lua legătura cu fiica sa, căsătorită cu Robertto Venter, care este, la rândul său, cercetat în acelaşi dosar cu Mircea Ioan Moloţ, iar instanţa i-a acceptat cererea. De precizat, însă, că hotărârea nu este definitivă şi poate fi contestată.

În data de 9 decembrie, Curtea de Apel Alba Iulia a decis măsura arestului la domiciliu pentru  Ioan Mircea Moloţ, Tiberiu Ioan Balint, Robertto Patrick Venter, Emanoil Milică Pup şi Vasile Axinte. Asta după ce, cu cinci zile mai devreme, Tribunalul Alba a respins propunerea formulată de D.N.A.-Serviciul Teritorial Alba Iulia de arestare preventivă a inculpaţilor Moloţ Ioan Mircea, Balint Tiberiu Ioan, Venter Robertto Patrick, Pup Emanoil Milică şi Axinte Vasile  şi a dispus măsura controlului judiciar până la data de 15.02.2015.  Cei cinci sunt cercetaţi într-un dosar care vizează infracţiuni de spălare de bani, luare de mită şi fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată, instrumentat de DNA.

 



« (Știre anterioară)