Conducerea PDL Vulcan a fost demisă

marzaLipsa de activitate a organizației PDL de la Vulcan, unde liderul județean al democrat-liberalilor  a găsit doar o dezorganizare totală a celor 20 de membrii, câți mai numără în prezent acest partid care era, cu doar cîțiva ani în urmă, vioara întâi a scenei politice locale, a generat luarea de măsuri radicale. Astfel, Dorin Gligor a decis demiterea conducerii interimare a PDL Vulcan, în speță a doamnei Jeni Bărbiță, acuzată că nu a reușit să facă funcțională organizația din Vulcan.

La conducerea PDL Vulcan a fost numit, cu statut de interimat, Florin Mârza, cel care asigură de altfel coordonarea tuturor filialelor PDL din Valea Jiului. Acesta dorește acum să reconstruiască organizația, apelând în primul rând la vechii militanți ai PDL Vulcan cu care, spune el, partidul a câștigat niște alegeri în ultimii ani, fiind în egală măsură deschis spre atragerea de oameni noi în partid.

Mârza speră că până în primăvara anului viitor va reuși să reconstruiască organizația democrat-liberalilor din Vulcan, astfel încât aceasta să fie capabilă în 2016 să participe în alegerile locale cu șanse de reușită.