Liberalii din Valea Jiului merg pe mâna Alinei Gorghiu

dsc00755 nouApar primele susțineri publice din teritoriu, pentru propunerea Alinei Gorghiu la șefia PNL, iar liberalii din Valea Jiului merg pe mâna lui Iohannis. Președintele ales și-a anunțat public susținerea pentru Alina Gorghiu.

 La alegerile din noiembrie s-a cerut schimbare în rândul clasei politice iar liberalii vor să dea semnalul că au înțeles mesajul alegătorilor și vor alege în fruntea partidului un tânăr competent și cu o imagine nepătată. Cel puțin așa crede coordonatorul PNL din Valea Jiului, Costel Avram, care după ce a discutat cu președinții celor șase organizații din sudul județului, și-a anunțat susținerea pentru Alina Gorghiu. ”În urma discuției și cu colegii mei din Vale, votul din 16 noiembrie a arătat politica trebuie făcută altfel. La vremuri noi, oameni noi! Alina Gorghiu este un om nou, e altceva, avem nevoie de lideri noi care să arate că punem în aplicare ceea ce au cerut alegătorii, schimbare în rândul politicienilor. Alegerea noastră este corectă și eu cred, ca și colegii mei liberali din Valea Jiului, că am ales cea mai bună soluție pentru PNL”, a declarat vicepreședintele PNL Hunedoara, Costel Avram.  În cărți pentru șefia PNL s-a aflat și prim-vicepreşedintele PNL, Teodor Atanasiu, ori Ludovic Orban. Atanasiu s-a retras din cursă şi a propus candidatura Alinei Gorghiu, purtător de cuvânt în campania pentru prezidențiale și susținută public de Klaus Iohannis.

Ludovic Orban a rămas în cursă, însă surse din interiorul PNL susțin că Gorghiu va câștiga detașat competiția și va conduce partidul în următorii patru ani.