Teste ski și snowboard cu ocazia Zilei Mondiale a Zăpezii

t2t4Cu ocazia World Snow Day, în weekendul 17-18 Ianuarie va avea loc un test integrat schi și snowboard la Transalpina Ski Resort, stațiunea Vidra/Voineasa.
Echipa Switch Sports (www.switchshop.ro) va fi acolo în formație completă și va pune la dispoziția celor foarte pasionați de sporturi de iarnă specialitățile casei: echipamente de test, consultanță specializată, voie bună și reduceri de până la 40%!
Echipamentele de test și toată logistica de prezentare sunt puse la dispoziție de Snow Patrol Distribution, importatorul Armada Skis și Bataleon Snowboards în România.
Cu aceeași ocazie, partenerii noștri de la Adrenalin Mountain Park vor inaugura primul snowpark la standarde internaționale din România.
Este recomandată o pre-înscriere pentru a avea prioritate la teste. Formularul este disponibil la adresa https://goo.gl/wIvckS.

Despre Switch Action Sports

Switch Action Sports este un magazin dedicat sporturilor de actiune si alternative creat de cativa dintre cei mai activi oameni din industrie. Totul a inceput din dorinta de a oferi pasionatilor de sporturi outdoor din Romania nu doar produse de o calitate ireprosabila ci si consultanta de specialitate.
Pentru noi, mai important decat produsul in sine este alegerea corecta a echipamentului si sfatul pertinent venit de la niste oameni care chiar practica sporturile pe care le promoveaza.
Ne gasiti in Bucuresti, Club Fabrica str 11 iunie nr 50 si online pe www.switchshop.ro

Despre World Snow Day

World Snow Day este un eveniment anual organizat sub egida Federatiei Internationale de Ski (FIS)
Evenimentul este deschis pentru oricine, atat pentru cei care au descoperit activitatile pe zapada, cat si pentru cei ce doresc sa o faca. World Snow Day are menirea de a populariza activitatile recreative pe zapada, de a atrage noi copii si tineri si de a genera informatii utile celor ce participa deja in diferite activitati pe zapada.

Despre Transalpina Ski Resort

Proiectat pentru a deveni unul din cele mai performante domenii schiabile din Romania, complexul schiabil de la Lacul Vidra (Voineasa) va asteapta pentru a practica sporturile de iarna intr-o zona cu potential turistic deosebit.
In zona Lacului Vidra (Partia Vidra – Schi Voineasa. Ski Resort Transalpina) pe varfurile ce depasesc 2000m inaltime, zapada persista pina in luna mai. In imediata apropiere (7,5Km), la Obarsia Lotrului se afla intersectia cu Transalpina.
Altitudinea la baza partiei Mioarele este de 1350 m. De aici porneste o telegondola (pe o lungime de aproximativ 2.9 Km) ajungand la 1800 m. de unde ascensiunea se continua cu un teleschi, care urca pana la 2000 m pe Varful Bora. Lungimea totala a partiei Mioarele este aproximativ 6 km, de la baza partiei si pana pe Varful Bora.

Despre Adrenalin Mountain Park

Adrenalin Mountain Park este acel parc dedicat sporturilor alternative de iarna pe care unii din noi il visam de o caruta de ani.
Nu este singurul din tara, dar in mod cert este cel mai bine dotat.
Daca in sezonul 2013-2014 am avut un meniu bogat in vitamine dar nu am avut deloc zapada, pentru sezonul 2014-2015 ne-am pregatit asa cum trebuie, si am mai reusit sa ne infigem radacinile in cel mai tare domeniu schiabil din Romania la ora actuala. Atentie: NU cel mai mare, dar de departe cel mai tare!

Despre Snow Patrol Distribution

Snow Patrol Distribution SRL este importatorul si distribuitorul oficial in Romania pentru o serie de marci de top in gama sporturilor de actiune.
Schi si snowboard: Armada, Bataleon, Protest, Electric, Bern, BCA, POW
Sporturi de apa: Protest, Osprey, Bern
Bike & longboard: Bern, Osprey
Casual si streetwear: Spacecraft, Electric

sursa: trans-alpina.ro         t1

Ski Vidra Transalpina
t3(Următoarea știre) »