DNA vrea să pună barieră la cămara lui Mircea Moloţ

molotPreşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Moloţ, nu se poate bucura de libertăţile conferite de judecătorii Tribunalului Hunedoara din cauza procurorilro anticorupţie.

DNA a formulat contestaţie la soluţia pronunţată de Tribunalul Alba cu privire la cererea formulată de Mircea Ioan Moloţ privind permisiunea de a părăsi domiciliul, precum şi modificarea obligaţiilor impuse în cadrul măsurii arestului la domiciliu. Contestaţia se va judeca la Curtea de Apel Alba Iulia, iar până atunci Mircea Moloţ nu are voie să părăsească domiciliul.

Reamintim că la finele săptămânii trecute judecătorii de la Tribunalul Alba au admis, în parte, cererile acestuia. Astfel, magistraţii au decis să-i acorde preşedintelui suspendat al CJ Hunedoara „permisiunea de a se deplasa în vederea asigurării mijloacelor de existenţă în localitatea Merişorul de Munte în prima şi a treia zi de miercuri din lună, respectiv în Săcărâmb în a doua şi a patra marţi din lună”.

Mircea Ioan Moloţ este cercetat pentru fapte de corupţie, alături de vicepreşedintele CJ Hunedoara, Tiberiu Balint, şi trei oameni de afaceri şi se află îna rest la domiciliu din data de 9 decembrie.