Momente cumplite pentru un copil de cinci ani, sfâşiat de câinele familiei

deva adapostul de la santuhalm  2013 (19)-001Un copil în vârstă de doar cinci ani s-a zbătut între viaţă şi moarte, după ce a fost atacat de câinele din gospodăria familiei sale. A fost pur şi simplu sfâşiat de animalul dezlănţuit.
Un copil de cinci ani a trecut prin momente cumplite şi a ajuns să se zbată între viaţă şi moarte, după ce a fost atacat de câinele familiei. Victima, din satul Boş, a ajuns în stare critică la spitalul din Hunedoara, unde a fost supusă mai multor intervenţii chirurgicale.
„Copilul a fost muşcat de mâini şi de faţă de câinele din curte. L-a salvat de la moarte bunicul său, care a reuşit să îl scoată din faţa animalului”, a spus Jane Magaon, vecin al localnicilor şi consilier local în Hunedoara. Copilul de cinci ani a fost transportat în stare critică la spital, unde a fost operat de urgenţă. Cea mai dificilă intervenţie chirurgicală a fost în zona facială. Potrivit directorul medical al Spitalului municipal din Hunedoara, dr. Radu Carolina, copilul este acum în afara oricărui pericol.
Luni s-a petrecut incidentul, însă în continuare copilul se află internat şi primeşte îngrijiri medicale.