Spitalul din Zam este implicat într-un dosar de corupţie

spitalul zam (3)-001Patru cabinete medicale din Spitalul de neuropsihiatrie din Zam au fost percheziţionate de procurori, care anchetează fapte de corupţie comise în unitatea medicală.

spitalul zam (9)Patru cabinete medicale din Spitalul de Psihiatrie din Zam au fost percheziţionate de procurori şi poliţişti, potrivit managerului spitalului, Angelica Luca, care nu a vrut să ofere mai multe detalii asupra împrejurărilor în care au avut loc percheziţiile. Potrivit anchetatorilor, trei cadre medicale de la spitalul din Zam au fost audiate, în dosarul care vizează fapte de corupţie şi fals în înscrisuri, înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

A fost pentru a doua zi în luna februarie, în care instituţii publice din judeţul Hunedoara au fost vizate de acţiunile procurorilor anti-corupţie.

În 10 februarie, poliţiştii şi procurorii DNA au verificat mai multe birouri din Consiliul Judeţean Hunedoara şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi pentru Pentru Protecţia Copilului Hunedoara. În dosar, procurorii DNA anchetează împrejurările în care Monica Georgescu a obţinut funcţia de director general al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Hunedoara. Monica Georgescu a fost pusă sub învinuire pentru abuz în serviciu. De asemenea, Dan Daniel, secretar al judeţului Hunedoara şi Mihaela Ştefan, şef serviciu administraţie publică locală, sunt anchetaţi pentru abuz în serviciu.(Următoarea știre) »