„Ucigaşul din Joia Mare” rămâne în arest la domiciliu

maturarChiar dacă poliţiştii şi-ar fi dorit alt regim pentru Codruţ Norocel Măturar, „ucigaşul cu BMW”, acesta rămâne în arest la domiciliu

Codruţ Norocel Măturar, tânărul care a spulberat cu bolidul de lux doi oameni, rămâne în arest la domiciliu. Judecătoria Petroşani a decis respingerea sesizării formulate de Poliţia municipiului Petroşani pentru înlocuirea măsurii preventive a arestului la domiciliu dispusă faţă de Măturar încă din 23 aprilie 2014. În acelaşi timp, dosarul în care este judecat pentru ucidere din culpă merge mai departe, cu un nou termen de judecată programat pentru marţi, la Petroşani.

Codruţ Norocel Măturar este acuzat de ucidre din culpă, după ce, în data de 17 aprilie, chiar în Joia Mare, a trecut cu BMW-ul său peste doi oameni nevinovaţi, care traversau reguamentar strada pe o trecere de pietoni din Petroşani, aşa cum s-a precizat la momentul respectiv. Una din cele două victime ale cumplitului accident rutier era mama micului Fabiani Prcsina, de la Şcoala Gimnazială „I.G.Duca” din Petroşani, unul din marile talente pianistice ale ţării noastre, aşa cum spun profesorii despre el, iar premiile obţinute atestă din plin acest lucru. Copil o avea ca sprijin părintesc doar pe mama sa, dar Norocel i-a răpit-o de ângă el mult prea dvreme. Tânărul, care conducerea cu viteză după cum au spus anchetatorii, se află în arest la domiciliu. Iniţial, Judecătoria Petroşani a dispus cercetarea lui în stare de arest preventiv, dar magistraţii de al Tribunalul Hunedoara au fost de acord ca acesta să fie „consemnat” la domiciliu.