Crucea Rosie Deva sprijina Centrul Olimpic de Gimnastică

MOV6348Crucea Roșie mulțumește locuitorilor municipiului Deva pentru solicitudinea cu care au răspuns să fie parteneri ai unui proiect de suflet, menit să facă primăvara mai frumoasă tuturor. Parteneriatul cu comunitatea s-a manifestat pe mai multe planuri. Prima dată, am simțit sprijinul nemijlocit al oamenilor când s-a demarat „Atelierul de mărțișoare”. Atunci, sediul de Crucea Roșie Deva a fost gazda unei activități lucrative desfășurată în mod voluntar de către devenii care s-au alăturat demersului nostru. A urmat perioada în care aceste obiecte lucrate artizanal au fost oferite contra unor donații. Acesta a fost momentul în care am simțit și mai puternic parteneriatul cu comunitatea.

Locuitorii municipiului Deva au donat în schimbul mărțișoarelor suma de 1.675 lei, o sumă care a depășit așteptările noastre, fapt pentru care mulțumim frumos tuturor devenilor. Consderăm că acești bani trebuie să se regăsească în sprijiirea unor activități care fac cinste oamenilor de aici. Suntem onorați să anunțăm faptul că 1.200 de lei, din donațiile făcute de către deveni vor fi oferiți de Crucea Roșie Deva în sprijinul fetelor minunate de la Centrul Olimpic de Gimnastică pentru junioare pentru achiziționarea unui aparat de fizioterapie.

Mâine, 4 martie 2015, la ora 1230, echipa de la Crucea Roșie Deva se va întâlni cu gimnastele și cu antrenorul lor, domnul Nicolae Forminte, la Sala Olimpică de la CNS „Cetate” Deva.colegiusportivcetate10

Cu diferența de 475 de lei vom oferi cadouri cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii în data de 8 Martie 2015.

Subfiliala Crucea Roşie Deva



« (Știre anterioară)