FC Hunedoara – Minerul Motru, primul meci oficial din acest an al hunedorenilor

descărcare (6)Echipa FC Hunedoara va juca sâmbătă, de la ora 15:00, primul meci oficial din returul Ligii a treia de fotbal, împotriva echipei Minerul Motru.

FC Hunedoara întâlneşte Minerul Motru sâmbătă, de la ora 15:00, pe Stadionul Micheal Klein. Echipa de fotbal din Hunedoara începe astfel returul unui sezon al Ligii a treia, pe care şi-a propus să îl încheie în prima parte a clasamentului.

descărcare (7)„Vrem să construim o echipă care din sezonul viitor să poată avea pretenţii la promovare”, spune Alin Barna, directorul clubului FC Hunedoara.

Antrenorul FC Hunedoara, Titi Alexoi, a declarat că a fost foarte mulţumit de modul în care jucătorii s-au pregătit în perioada dintre tur şi retur şi că speră ca sâmbătă, o victorie a echipei din Hunedoara să îi aducă pe suporteri mai aproape de club.

FC Hunedoara va fi finanţată în acest an cu 500.000 de lei din fondurile Consiliului Judeţean Hunedoara şi cu 500.000 de lei din fonduri de la bugetul local al Hunedoarei. „Fondurile pe care le primim de la autorităţile publice vor fi investite prioritar pentru centrele de copii şi juniori”, spune Alin Barna, directorul clubului.