CONCURS. MISS BIKINI PE PÂRTIE, DE 8 MARTIE

Miss-Bikini-Arena-Platos-360x240Pe 8 martie va fi organizată a treia ediție a concursului Miss Bikini pe Arena Platoș, în stațiunea Păltiniș, județul Sibiu.

Anul acesta, concursul Miss Bikini Arena Platoș va începe la ora 12:00 și va fi prezentat de fostul component al trupei Cassa Loco, Cosmin Tudoran. Pentru a participa, iubitoarele de snowboarding trebuie să îndeplinească câteva condiții: să știe să se dea cu placa sau cu schiurile și să fie îmbrăcate cât mai sumar.

Concurentele vor fi supuse la șase probe diferite. Prima constă într-o defilare pe catwalk și o scurtă prezentare, ca mai apoi candidatele să participe la un concurs de slalom paralel, pe pârtia D. La următoarea probă, concurentele vor trebui să răspundă la trei întrebări. Nu în cele din urmă, participantele vor trebui să treacă de probe de îndemânare și talent. Proba finală va fi o surpriză. Cu toate astea, organizatorii au oferit un mic indiciu, și anume că proba presupune folosirea unui snowmobil.

Premiile pe care câștigătoarele Miss Bikini Arena Platoș le vor câștiga sunt cursuri de surf în Tenerife, două bilete la Electric Castle, vouchere la Aria Sport, vouchere de înfrumusețare, fitness sau masaj, potrivitunica.ro.

Înscrierile se fac gratuit pe email la adresa concurs@arenaplatos.ro sau pe 8 martie, în apreschi, de la ora 10.

eMunte.ro