FC Hunedoara dezamăgeşte pe teren propriu. A fost învinsă de Minerul Motru

Primul meci din retur al singurei echipe hunedorene din Liga a treia de fotbal a însemnat o dezamăgire.

IMG_0018FC Hunedoara a fost învinsă astăzi, cu scorul de 1 – 0, de echipa Minerul Motru, în primul meci al returului Ligii a treia de fotbal. Jocul s-a disputat pe terenul stadionului Micheal Klein din Hunedoara, iar soarta lui a fost decisă de un autogol, înregistrat în minutul 59, de hunedoreanul Bogdan Roiu.

Prestaţia jucătorilor FC Hunedoara a fost dezamăgitoare. Echipa gazdă a avut puţine ocazii de a înscrie, una dintre ele fiind în finalul meciului, când un atacant hunedorean a scăpat pe contraatac, dar a fost faultat dur la marginea careului de 16 metri. Gazdele au cerut penalty, susţinând că faultul a avut loc în interiorul careului, însă arbitrul i-a refuzat. La meci au asistat circa 200 de spectatori.

IMG_0011Cu această înfrângere, FC Hunedoara rămâne pe locul opt în campionatul Ligii a treia, acumulând doar 15 puncte în 13 meciuri. Este cel mai slab sezon al echipei hunedorene din ultimii ani, deşi clubul nu întâmpină probleme financiare. Recent, Consiliul Judeţean Hunedoara şi Consiliul Local Hunedoara au alocat împreună suma de un milion de lei pentru susţinerea clublului de fotbal în acest an.