Cosmin Gârleanu, juniorul campion naţional la box, a fost premiat de primărie

Cosmin Gîrleanu a câştigat recent titlul de campion naţional la box, în categoria juniori. Sportivul în vârstă de 16 ani, antrenat de Ilie Captari, a fost premiat astăzi de reprezentanţii Primăriei Hunedoara, pentru meritele sale.

2bReprezentanţii Primăriei Hunedoara l-au premiat astăzi pe sportivul Cosmin Gîrleanu, devenit campion naţional la box, la categoria juniori, şi pe antrenorul său Ilie Captari. Primarul municipiului Hunedoara, Viorel Arion, i-a oferit astăzi sportivului Gîrleanu Cosmin o distincţie pentru meritele deosebite obţinute în sportul pe care îl practică. Cosmin este legitimat la Clubul Sportiv Școlar Hunedoara, are 16 ani şi a câștigat medalia de aur la categoria 46 de kilograme din cadrul Campionatului Național de box rezervat juniorilor care s-a desfășurat săptămâna trecută la Buzău”, a informat Primăria Hunedoara.
Este al patrulea titlu de campion național câștigat de Cosmin Gîrleanu. Adolescentul din Hunedoara a obţinut câte unul în fiecare an de când practică boxul: la cadeți în anii 2012 și 2013 și juniori 2014 și 2015.

222

1b