Gluma zilei. Cum reclamă locuitorii Hunedoarei starea dezastruoasă a şoselelor

download (8)   Şoselele care leagă municipiul Hunedoara de localităţile învecinate se află într-o stare deplorabilă, iar pentru a atrage atenţia asupra gropilor ce le împânzesc, localnicii au aşezat pe una dintre aceste şosele un „indicator” inedit.

„Atenţie, nu călcaţi iarba”, este mesajul indicatorului plantat în mijlocul unei gropi imense din şoseaua Hunedoara – Teliuc, la intrarea în municipiul Hunedoara. Marcajul inedit, împlântat într-o bucată de zonă verde cu care oamenii au acoperit o parte din groapă, este menit să atragă atenţia şoferilor asupra craterului din asfalt şi autorităţilor faţă de starea proastă în care se află şoseaua.

Drumul judeţean Hunedoara – Teliucu Inferior, care se ramifică în direcţiile Ghelari, Lelese şi Topliţa, este ocupat de gropi. Autorităţile judeţene susţin că o dată ce vremea va permite vor începe reparaţiile şoselei. Şi celelalte şosele care fac legătura dintre Hunedoara şi localităţile învecinate se află într-o stare download (9)asemănătoare. Cele mai multe plângeri ale localnicilor se referă la tronsonul de aproximativ zece kilometri dintre Hunedoara – şi DN 66 (Călan). Pe această porţiune au fost montate indicatoare prin care şoferii sunt informaţi să nu depăşească viteza de 30 de kilometri pe oră, din cauza riscului pe care îl reprezintă drumul.

Şoseaua Hunedoara – Sântuhalm (Deva) este aproape la fel de degradată, iar în ultimele săptămâni traficul este îngreunat de sutele de camioane încărcate cu zgură, care circulă pe DJ 687 din Hunedoara spre şantierul autostrăzii. Drumul judeţean Hunedoara – Silvaş – Prislop este, de asemenea, într-o stare deplorabilă, iar localnicii care vor să circule pe şoseaua Hunedoara – Boş – Groş au şi ei motive de nemulţumire privind starea carosabilului.



« (Știre anterioară)