Mall-ul din Deva e construit în ritm alert. Primăria a fost asaltată de localnicii interesaţi de locuri de muncă

m1   În ultimele săptămâni, când lucrările de construcţie a centrului comercial au avansat, Primăria Deva a fost asaltată cu cereri venite de la devenii intersesaţi de locurile de muncă în viitorul mall

 „Foarte mulţi hunedoreni s-au adresat primăriei pentru a obţine informaţii despre locurile de muncă oferite în viitorul complex comercial. Deocamdată noi nu avem astfel de informaţii, legate de oferta de locuri de muncă. Se estimează că lucrările de construcţie vor fi finalizate în luna septembrie”, au precizat reprezentanţii Primăriei Deva.

Complexul comercial este construit la ieşirea din municipiu, în vecinătatea hypermarketurilor Auchan şi Metro de pe Calea Zarandului.

m2Potrivit administraţiei locale din Deva, proiectaţii au propus construirea unui centru comercial multifuncţional, cu regim de înălţime parter şi etaj parţial, pe o suprafaţă de 91.447 de metri. „Clădirea va fi poziţionată adiacent clădirii existente, galeria comercială Auchan, în partea de nord-est a acesteia. Suprafaţa construită propusă va fi de 41.690 de metri pătraţi, iar suprafeţele carosabile şi parcările vor fi pe 30.463 de metri pătraţi. Suprafeţele pietonale propuse sunt de 2.390 de metri pătraţi, iar zonele verzi vor ocupa 18.300 de metri pătraţi. Lăţimea centrului comercial propusă va fi de 91 de metri, lungimea maximă va fi de 121 metri, iar înălţimea de 14 metri. Funcţiunea imobilului va fi de centru comercial multifuncţional, servicii, foodcourt, entertainment, parcări, anexe”, informa Primăria Deva, în toamna anului trecut.

Lucrările de construcţie la noul mall au început în luna ianuarie a acestui an.