O femeie din Petroşani a fost înşelată de falşi angajaţi „de la canal”

ESC   O femeie din municipiul Petroşani s-a prezentat la Poliţie pentru a reclama că a fost victima unor escroci. Hunedoreanca în vârstă de 65 de ani a relatat că două persoane necunoscute au bătut la uşa ei şi s-au prezentat ca fiind angajaţi „de la canal”. Sub acest pretext, victima a fost indusă în eroare de escroci.

„Partea vătămată le-a declarat poliţiştilor faptul că se afla singură în locuință, iar două persoane au sunat la ușă, s-au prezentat a fi „de la canal”, fără a arăta vreo legitimație, iar după ce au verificat conductele de apă din locuință, au pulverizat o soluție „dezinfectantă”, pentru care au solicitat și au primit de la femeie 140 de lei, fără a emite vreo chitanță în acest sens”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Poliţiştii fac cercetări pentru a-i identifica pe cei doi escroci. „Pentru nu deveni victime ale acestui gen de infracţini, poliţiştii le recomandă cetăţenilor să nu dea crezare afirmaţiilor spuse de necunoscuţi, care se prezintă la uşa lor sub pretextul că sunt angajaţi ai unor instituţii publice sau private, vânzători ambulanţi şi să nu le permită accesul în imobil”, a informat IPJ Hunedoara.