Martor adus cu mandat la Judecătoria Petroşani

norocel   Tânărul care a spulberat doi oameni cu autoturismul cu care gonea prin centrul Petroşaniului, ar putea afla sentinţa în dosarul în care este judecat pentru ucidere din culpă. Hotărârea magistraţilor ar putea veni în săptămâna mare, adică exact în perioada în care Măturar a provocat tragedia.

Declaraţia unuia dintre martorii accidentului produs în urmă cu exact un an de zile ar putea finaliza un proces dureros pentru urmaşii celor două victime care şi-au pierdut viaţa în aprilie 2014. Deşi magistraţii Judecătoriei Petroşani l-au citat de mai multe ori pe cel care a fost martor la tragedie, acesta n-a dat curs solicitărilor astfel că judecătorul a decis să-l aducă în faţa instanţei cu mandat.

Martorul lipsă este un fost consilier judeţean, Adrian Zvâncă, iar la termenul de marţi ar urma să fie adus la bară de către poliţişti, pentru a spune ceea ce a văzut în seara accidentului. Măturar Codruţ Norocel este judecat pentru ucidere din culpă după ce în luna aprilie 2014, a ucis doi pietoni care treceau strada pe o trecere din centrul municipiului Petroşani, după cum susţin procurorii. Individul este judecat în stare de arest la domiciliu, un arest în care are învoire de luni până sâmbătă pentru a merge la muncă. Norocel a provocat unul dintre cele mai grave accidente rutiere produse în ultimii ani în Petroşani, doi oameni fiind omorâţi pe loc. A susţinut ulterior că victimele nu au traversat regulamentar strada, însă expertiza cerută de procurori i-ar infirma varianta.