De la PDL, la PP-DD şi acum la UNPR

download (18)    Sediul unde fostul deputat Monica Iacob – Ridzi a avut declarat cabinetul parlamentar trece la UNPR. Spaţiul, de pe strada Constructorului, este gol şi poate fi închiriat.

Solicitarea de repartizare a sediului în suprafaţă de 25 mp a  fost făcută de UNPR Filiala Petroşani  printr-o cerere înaintată municipalităţii şi nu există niciun impediment de repartizare a lui către partidul din care face parte acum şi primarul Tiberiu Iacob – Ridzi. Biroul Juridic şi-a dat acordul, la fel şi reprezentanţii SPADPP, iar edilul – şef de la Petroşani a întocmit un proiect de hotărâre în acest sens pe care l-a prezentat consilierilor local spre aprobare. În expunerea de motive, Tiberiu Iacob – Ridzi a explicat că spaţiul este liber, aşa că nu există impedimente pentru reînchirierea lui. UNPR va activa aici timp de 3 ani, asta dacă nu se va prelungi ulterior contractul de închiriere.

Pe strada Constructorului nr. 2 a avut cabinetul parlamentar şi deputatul Monica Iacob – Ridzi, care a trecut de la PDL, la PP-DD şi apoi la UNPR.