Mari reduceri la Flanco și eMAG. TOP oferte

reduceri_flanco_emag_67397400

Flanco are reduceri mari la laptopuri Dell, la tablete, la incorporabilele Electrolux și la produse Tefal, Rowenta si Moulinex. Toate aceste oferte pot fi consultate AICI.

eMAG are o ofertă excelentă la mașinile de spălat Whirlpool. Toate produsele la promoție sunt AICI.

Am selectat cele mai bune promoții la electrocasnice dar și laptopuri pe care le găsești în această perioadă.

Iată câteva dintre cele mai bune promoții disponibile la magazinele online în această perioadă. Reducerile de preț pentru următoarele produse ajung chiar și până la 50%.

Cele mai bune promoții online: mașina de spălat rufe Slim 6th Sense Colours Whirlpool

Această mașină beneficiază doar în perioada de sărbători de o reducere de 300 de lei. Are 1200 RPM și o capacitate de 6 kg de încărcare, una dintre cele mai bune de pe piață.

În plus, face parte din clasa energetică A+++, fiind printre cele mai economicoase mașini de spălat, fiind dotată și cu un display foarte prietenos LCD.

Întreaga ofertă pentru mașina de spălat o găsiți AICI.

Cele mai bune promoții online: mașină de spălat rufe verticală de la Whirlpool

Modelul AWE 55711 R de la Whirlpool este o mașină de spălat excelentă pentru cei care nu au suficient spațiu în casă. Mașina se încarcă cu rufe vertical și are o capacitate de 5,5 kg.

Cu această mașină de spălat faceți o economie semnificativă atât la energie electrică dar și la consumul de detergent deoarece face parte din clasa A++.

Întreaga ofertă pentru această mașină de spălat o găsiți AICI.

Cele mai bune promoții online: Mașina Whirlpool AWOC5122

Această mașină de spălat de la Whirlpool este cea mai avantajoasă din punct de vedere financiar, în plus fiind și la reducere de preț 200 de lei. Face parte din clasa energetică A+, are 1200 RPM și o capacitate de încărcare de 5 kg.

Încărcarea mașinii se face frontal, este dotată cu un sistem de detectare spumă și are funcția specială de Eco ball împotriva pierderii de detergent.

Întreaga ofertă pentru această mașină de spălat o găsiți AICI.

Cele mai bune promoții online: mașini de spălat de la Whirlpool

Puteți căuta mai multe modele de mașini de spălat la promoție, cu reduceri mari de preț, deoarece producătorul Whirlpool are o ofertă specială în această perioadă.

Găsiți AICI toate mașinile de spălat care sunt la promoție și ale căror prețuri sunt reduse cu până la 500 de lei.

Cele mai bune promoții online: plită incorporabilă

O promoție excelentă este disponibilă pentru cei care au nevoie de o plită incorporabilă de la Electrolux. Este dotată cu 4 arzătoare care funcționează pe gaz, iar aprinderea este electrică.

Plita incorporabilă este făcută din inox, astfel este mai rezistentă la murdărie și zgârieturi.Plita pe gaz incorporabilă are o lățime de doar 60 cm și este dotată cu siguranță de gaz. În plus, prețul este redus cu 15%.

Întreaga ofertă pentru această plită incorporabilă pe gaz o găsiți AICI.

Cele mai bune promoții online: cuptor incorporabil

Un excelent cuptor incorporabil este acest model de la Electrolux. Este dotat cu grill electric și face parte din clasa A+ energetică, fapt ce indică un grad redus de consum de energie.

În plus, cuptorpul incorporabil are funcția de autocurățare catalitică și poate fi folosit pe post de grill. Cuptorul incorporabil de la Electrolux este unul electric, cu o capacitate de 74l.

Întreaga ofertă pentru acest cuptor incorporabil o găsiți AICI.

Cele mai bune promoții online: electrocasnice Electrolux

Producătorul Electrolux are mai multe produse la promoție, cu o reducere de 15% din preț pentru plite electrice sau pe gaz incorporabile sau cuptoare incorporabile.

Puteți vedea mai multe modele de plite și cuptoare incorporabile pe gaz sau electricitate AICI.

Cele mai bune promoții online:perie rotativă Rowenta

Reducere de 45% pentru peria rotativă de la Rowenta. Acest model de perie rotativă are două trepte de căldură, cald pentru uscare și mai rece pentru fixare. În plus, are două direcții de rotație, iar învelișul este realizat din Keratină și Turmalină.

Aparatul vine dotat cu 2 perii, una de 30mm și alta de 50mm. Puterea acestei perii rotative este de 1000W și se găsește pe două culor: negru și roz.

Întreaga ofertă pentru peria rotativă o găsiți AICI.

Cele mai bune promoții online: Fier de călcat Tefal

Fierul de călcat Aquaspeed de la Tefal are o putere de 2400W și poate da jet de abur concentrat în vârful tălpii pentu a elimina și cele mai dificile cute. Talpa fierului este special concepută pentu a avea stabilitate maximă, iar sistemul anticalcar integrat protejează pentru o utilizare îndelungată.

În plus, acest fier de călcat de la Tefal are o reducere de preț de 30% în această perioadă și se găsește în două culor disponibil: alb și roșu.

Întreaga ofertă pentru fierul de călcat o găsiți AICI.

Cele mai bune promoții online: aparat de tuns Rowenta TN1200

Acest aparat de tuns este la promoție și beneficiază de o reducere de 30% din preț. Pentru cei care vor să se tundă singuri acasă, aparatul este foarte ușor de manevrat, are 18 trepte disponibile și se găsește atât de culoare albă cât și negru.

Aparatul are acumulatori care rezistă până la 40 de minute de tuns fără oprire. Intervalul lungimii tăierii poate fi între 3 și 33mm. Lamele sunt făcute din oțel inoxidabil, foarte rezistent timp îndelungat.

Întreaga ofertă pentru aparatul de tuns o găsiți AICI.

Cele mai bune promoții online: Electrocasnice

Dacă vreți să vă cumpărați produse electrocasnice în această perioadă, cum ar fi un epilator, perie rotativă, fier de călcat, mașină de pâine sau de tocat, puteți beneficia de reduceri de până la 45% în cadrul promoției la produsele fabricate de Tefal, Rowenta și Moulinex.

Găsiți întreaga ofertă cu produsele aflate la promoție AICI.

Cele mai bune promoții online: laptop Dell Inspiron 3531

Laptopul Dell Inspiron 3531 este dotat cu un procesor performant Intel Celeron Dual Core cu o memorie de 4GB și un HDD de 500 GB. În plus este dotat cu o placă incorporată video Intel HD Graphics.

Laptopul vine cu Windows 8 Preinstalat cu licență și o reducere de 20% din prețul inițial. Ecranul WLED de 15.6 inch are o rezoluție HD impecabilă și datorită contrastului puternic oferit de tehnologia TrueLife.

Întreaga ofertă pentru acest laptop o găsiți AICI.

Cele mai bune promoții online: Dell Inspiron 5545

Un alt laptop de la Dell, Inspiron 5545 are cea mai mare reducere de preț din această perioadă și o configurație foarte bună: un procesor AMD Quad Core și un HDD de 1TB, practic poți stoca oricâte filme și fotografii ai nevoie.

Laptopul folosește sistemul de operare Linux pe care îl are instalat și care este mult mai stabil față de altele. Memoria laptopului este de tip DDR3 și constă în 8GB.

Întreaga ofertă pentru acest laptop o găsiți AICI.

Cele mai bune promoții online: laptopuri Dell

Mai multe modele de laptopuri Dell de cea mai înaltă calitate se găsesc la promoție doar în această perioadă, prețurile fiind reduse cu până la 30%.

O listă completă a modelelor disponibile la reducere găsiți AICI.

realitatea.net