A FURAT GEANTA UNEI HUNEDORENCE AFLATĂ ÎN SALA DE OPERAȚIE

POSETA   O hunedoreancă a rămas fără geantă, în timp ce se afla în sala de operații. Evenimentul s-a produs joi, la Spitalul ”Dr. Alexandru Simionescu” din municipiul Hunedoara. Bărbatul de 26 de ani, a sustras geanta pacientei, dar la ieşirea pe holul secţiei, bărbatul a fost surprins de asistentele medicale, care i-au luat din mână geanta în care se afla un portmoneu cu cartea de identitate a pacientei, suma de 113 lei, mai multe carduri bancare, un telefon mobil şi mai multe articole personale. În acel moment acesta a fugit, fiind ulterior prins în curtea spitalului de agenţii de pază.

Bărbatul este acum cercetat de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale  Hunedoara și în alte 11 dosare penale, care au ca obiect furturi de genţi, poşete, borsete şi telefoane mobile, din locuinţele a diferite persoane, saloane din spital, birouri de la diferite instituţii şi cabinete medicale situate pe raza municipiului Hunedoara, unde a intrat profitând de uşile de acces lăsate neasigurate.

Prins de polițiști, hunedoreanul a fost reţinut pentu 24 de ore iar astăzi a fost prezentat Judecătoriei Hunedoara, care a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.