Premii de nota 10 pentru elevi de nota 10

Premiere elevi Deva 1E.ON România marchează 10 ani de prezenţă pe piaţa de energie locală premiind 100 de elevi cu rezultate excepţionale la învăţătură din 10 judeţe situate în aria sa de activitate. Proiectul s-a adresat elevilor de elită din clasa a VIII-a, care au fost selectaţi pentru a intra în competiţie de către Inspectoratele Şcolare Judeţene pe baza unor criterii de departajare, între care se numără cel de a fi avut media 10 la toate materiile de studiu în primii trei ani de gimnaziu.

Festivităţile de premiere sunt organizate în perioada 6-10 aprilie, care coincide cu cea în care în unităţile de învăţământ din ţară se desfăşoară programul “Şcoala Altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun“.

La Deva festivitatea de premiere a avut loc astăzi la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean Hunedoara, alături de copii fiind prezenți cadre didactice și reprezentanți ai autorităților locale.

“ Proiectul “10 elevi de nota 10” este menit să-i sprijine pe acești copii, care au înțeles că performanța la învățătură, dobândită prin conștiinciozitate și sârguință, le va deschide calea spre viitor. Îi felicităm şi îi încurajăm să continue să persevereze pentru a fi cei mai buni ” a declarat reprezentantul E.ON România, domnul Marcel Stroe.

” Inspectoratul Şcolar Judeţean Hunedoara apreciază iniţiativa E.ON România de a premia elevii de excepţie care, în cursul ciclului gimnazial, s-au distins printr-o remarcabilă ambiţie în dezvoltarea personal. Proiectul „10 elevi de nota 10” este un exemplu elocvent de cetăţenie activă, de prioritizare a educaţiei centrate pe elev şi de promovare a calităţii, a realelor speranţe ale societăţii de mâine. Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Hunedoara va accepta mereu rolul de partener în astfel de acţiuni de evidenţiere şi recompensare a tinerilor merituoşi, procesul de informare şi selecţie fiind unul transparent. Adresăm mulţumiri iniţiatorilor şi recunoştinţă tuturor actorilor educaţionali: cadre didactice, familie, comunitate locală, care au modelat, până la perfecţiune, performanţele premiate în cadrul acestui proiect.” a declarat Prof. Dr. Maria Ştefănie, Inspector Școlar General.

Premiul oferit de E.ON România fiecăruia dintre copiii de nota 10 a constat într-un laptop performant.