Mai multe sectoare de pe DN 66A intră în reabilitare la Uricani şi Aninoasa

uricani1Două importante tronsoare rutiere de pe DN 66 A vor intra, de astăzi, în reabilitare. Primul tronson al DN 66A supus reabilitării este cel cuprins între kilometrul 0+000 și kilometrul 3+847, cuprins între intersecţia de la Livezeni cu DN 66 şi până la intrarea în municipiul Vulcan, pe raza oraşului Aninoasa. Al doilea tronson unde se vor executa lucrări de consolidare este cel dintre kilometrul 16+624 și kilometrul 23+800, respectiv de la ieşirea din municipiul Lupeni spre Uricani (zona Tusu) şi până în localitatea Valea de Brazi. În fine, cea de-a treia porțiune din artera rutieră unde este necesară intervenția constructorilor se află între kilometrii 29+000 și 30+604, re raza localităţii Câmpu lui Neag (în zona cuprinsă de la lac şi până dincolo la podul peste Jiu de la ieşirea din Câmp).

Conform ordinelor de începere a lucrărilor emise astăzi de către DRDP Timișoara, se prevede obligativitatea constructorilor de a informa CNADNR și Inspecția de Stat în Construcții cu privire la data începerii efective a lucrărilor, după finalizarea etapei de proiectare a lucrărilor care urmează să fie executate.

Prezent astăzi, în Valea Jiului, prefectul judeţului Hunedoara, Sorin Vasilescu a apreciat că „în cadrul discuțiilor care au avut loc cu reprezentanţii Companiei de Drumuri şi cei ai comunităţilor locale din Aninoasa şi Uricani, s-a pus accentul pe colaborarea autorităților locale cu reprezentanții SDN Deva, astfel încât lucrările să se desfășoare în condiții optime, cu respectarea graficului de execuție și luarea măsurilor necesare pentru ca impactul de disconfort asupra populației să fie minim”.