Bărbat găsit mort lângă spitalul pe care tocmai îl părăsise

   Un bărbat din Vulcan a căzut ca secerat la pământ şi a murit, la scurt timp după ce părăsise spitalul din localitate, unde a refuzat să sămână internat.

spital

Bărbatul, în vârstă de 54 de ani, cunoscut ca om al străzii, a fost de două ori la spital în aceeaşi zi pentru că acuza stări de slăbiciune, dar nimic nu l-a convins să rămână sub supraveghere medicală. Prima dată, omul a ajuns la Spitalul Municipal Vulcan joi după-amiaza, în jurul orei 12.00, în stare de ebrietate, iar în jurul orei 16.00 bărbatul a părăsit spitalul. Dr.Cătălin Popa, directorul medical al Spitalului Municipal Vulcan, spune că joi seara, la ora 20.03, bărbatul a ajuns din nou la urgenţe, fiind adus de SMURD, de această dată. “Prezenta halenă alcoolică şi o stare de slăbiciune. Diagnosticul pus de medicul de gardă de această dată a fost suspiciune de hepatită cronică toxico etanolică. I s-a pus o perfuzie, dar în jurul orei 4.18 asistenta l-a observat chiar când intenţiona să părăsească spitalul. L-a stigat să se întoarcă, a venit şi medicul de gardă, dar bărbatul a refuzat să rămână”,a  declarat dr. Cătălin Popa.  Acesta a mai precizat că, de la momentul prezentării la Compartimentul de Primiri Urgenţe şi până a plecat din spital, nu a pus nicio problemă. Cât a stat la Urgenţe, bărbatului i-a fost măsurată tensunea, pulsul şi i-a fost determinată glicemia şi, potrivit indicatorilor, nu prezenta probleme deosebite. După câţiva paşi, însă, în parcul de lângă spital, bărbatul a  căzut la pământ şi fost găsit mort.

Poliţiştii au fost alertaţi, însă spun că nu sunt suspiciuni de comitere a vreunei fapte penale. “Poliţiştii din Vulcan au fost sesizaţi de reprezentanţii SMURD că, în parcul vram Iancu din localiatte a fost găsit decedat un bărbat, în vârstă  de 54 de ani, cunoscut ca om al străzii şi cu probleme de sănătate. În acest caz nu sunt suspiciuni de comitere a vreunei fapte penale”,a  declarat Laura Bradu, purtător de cuvânt al IPJ Huendoara.

Trupul neînsufleţit a fost transportat la Medicină legală, iar în urma necropsiei se va şti de ce a murit bărbatul.

 



« (Știre anterioară)