Avertisment pentru Apa Serv Valea Jiului

    Pentru că mai multe străzi din municipiul Petroşani s-au transformat în adevărate capcane după ce hoţii de fier vechi au furat capacele de metal de pe canalele de apă, angajaţii municipalităţii au luat la verificat centrele de colectare a fierului vechi.

646x404La verificările derulate de angajaţii Primăriei Petroşani nu au fost găsite capacele de canal lipsă, lucru care i-a făcut pe inspectorii să creadă că hoţii au vândut capacele din fontă la centrele din afara capitalei Văii Jiului.

„În cazul dispariției capacelor de canal din mai multe zone ale municipiului Petroșani, am cerut Serviciului Comercial ca, împreună cu Poliția Locală, să facă controale la centrele de fier vechi”, a declarat primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob-Ridzi. Numai că, în urma controalelor efectuate de reprezentanții serviciului nu a fost descoperit niciun capac, ceea ce i-a făcut pe inspectorii să creadă că ar putea fi valorificate la centre din alte orașe. Cum străzile rămân în continuare capcane pentru localnici, edilii au cerut operatorului de apă săi astupe canalele de descoperite. Edilul șef al municipiului Petroșani cere S.C. Apa Serv S.A. să înlocuiască capacele de canal care au dispărut, în termen de două săptămâni, iar dacă acest lucru nu se va întâmpla va trece la amendarea societăţii de apă şi canal.



(Următoarea știre) »