Misterul cadavrului din Peştera Vacii, anchetat drept un caz de OMOR

    112015_1 Poliţiştii au început audierile în cazul femeii care a fost găsită moartă în Peştera Vacii din Munţii Şureanu. Raportul medico – legal indică faptul că victima a fost lovită cu un corp dur în zona capului, ceea ce i-a provocat decesul.

La audieri au ajuns deja mai multe persoane care au cunoscut-o pe femeia găsită moartă în Peştera Vacii, iar misiunea poliţiştilor este una dificilă, cu atît mai mult cu cât presupusa crimă a avut loc în urmă cu cel puţin două săptămâni. După efectuarea necropsiei, medicii legişti au stabilit că victima prezenta un traumatism cranio-cerebral cu fractură craniană, hemoragie meningo-cerebrală și dilacerare cerebrală. Practic, femeia ar fi fost lovită cu un corp dur în zna capului, ceea ce a dus la decesul ei.

Reamintim că, în urmă cu câteva zile, mai mulţi turişti care au vrut să viziteze Peştera Vacii din Munţii Şureanu au dat peste cadavrul unei femei, aflat într-o avansată stare de putrefacţie. Ancheta a fost preluată de poliţiştii hunedoreni,  care au declanşat o anchetă în acest caz. Femeia avea familie – mamă, tată şi chiar şi o soră – dar rudele nu au declarat dispariţia acesteia pentru că nu aveau o relaţie strânsă şi nu păstrau legătura.

 



(Următoarea știre) »