Ce se întâmăplă în PSD Petrila/ Bobar vrea să-şi îndepărteze concurenţii înainte de alegerile din organizaţie!

 Sunt tot mai tulburi apele la PSD Petrila, acolo unde informaţiile din interior – necontrazise de nimeni în mod oficial – indică faptul că unul dintre cei mai vechi social – democraţi hunedoreni a fost exlus. De asemenea, iar alţi membri cu notorietate ar fi sub stricta supraveghere a preşedintelui organizaţiei, Gheorghe Bobar, care şi-ar dori înlăturarea lor.

download (16)

De fapt, se pare că lui Gheorghe Bobar îi este foarte frică de concurenţă şi din acest motiv ar fi dispus să-i înlăture pe toţi cei care ar putea reprezenta un real pericol la şefia lui la PSD Petrila. Sursele naostre spun că nici primarul Ilie Păducel nu ar fi privit cu mare simpatie, dar fiind faptul că are notorietate, a cştigat mai multe mandate în fruntea Primăriei Petrila şi oricând ar putea răsturna scaunul de şef politic al lui Bobar, cu toată susţinerea de care se bucură acesta las conducerea judeţeană a partidului.

Săptămânma trecută profesorul Gheorghe Boantă, printre cei mai vechi social – democraţi din judeţul Hunedoara,a  fost exclus din partid pentru că ar fi avut îndrăzneala să îşi spună punctul de vedere şi să se opună unor decizii luate de preşedintele prganizaţiei, Gheorghe Bobar. Decizia de excludere din partid ar fi fost luată într-o şedinţă derulată miercuri seara, la sediul Organizaţiei PSD Petrila. Iar motivul real ar avea legătură cu alegerile ce vor avea loc, zilele următoare în organizaţia locală de la Petrila. Boantă recunoaşte deschis că ar fi avut de gând să-şi depună candidatura, lucrucare, din câte se pare nu i-a convenit deloc lui Bobar şi a decis să-l “măture” din partid. Interesant de vâzut este cine va urma, pentru că, din semnalele noastre, lucrurile nu se vor opri aici. Aşa că, dacă nu intervin liderii politici de la judeţ, Gheorghe Bobar ar putea rămâne doar cu cei pe care la rândul săi i-a susţinut şi i-a ajutat să acceadă pe diverse funcţii, iar aceştia ar fi dispuşi la rândul lor să îi cânte în strună.

Nu este pentru prima dată când Bobar este acuzat că se comportă ca şi cum PSD ar fi propriul său SRL, iar conducerea judeţeană a PSD Hunedoara a fost avertizată că menţinerea acestuia în funcţie afectează grav rezultatele electorale ale organizaţiei locale din Petrila. Până acum, însă nu s-a întâmplat nimic, dar contestatarii lui speră că nu e timpul pierdut.