Alexandra Cacovean este al şaptelea “Fotoreporter junior”

foto cacoveanAlexandra Cacovean, elevă a Colegiul Economic “Hermes” din Petroşani este laureatul celei de-a şaptea ediţii a concursului “Fotoreporter junior”, organizat de Asociaţia Culturală “Iosif Tellmann” din Lupeni, în parteneriat cu Exclusiv Media Group.

În cadrul versinajului expoziţiei de fotografii realizate de copii, au mai fost premiate alte 6 lucrări prezentate de copii talentaţi care au surprins, cu talent şi imaginaţie, instantanee pe tema concursului de fotografie “Fotoreporter junior” care, în acest an a fost “oameni în acţiune”. Astfel, Vanesa Bartha de la Şcoala gimnazială nr. 2 Lupeni a fost distinsă cu Premiul I; Alexandra Suciu de la Şcoala gimnazială nr. 2 Lupeni a obţinut Premiul II; Raluca Ion de la Şcoala gimnazială nr. 3 Lupeni a obţinut Premiul III; Elena Luţaş (de la Şcoala gimnazială nr. 2 Lupeni), Emilia On (de la Şcoala nr. 19 Avram Iancu din Timişoara) şi Bianca Şoacă (de la Şcoala nr. 2 Lupeni) au obţinut câte o menţiune.

juniorFelicitări pentru succesul copiilor talentaţi la foptografie merită şi îndrumătorii acestora, părinţi sau dascăli: Claudia Cacovean, Petronela Baldovin, Angelica Pîrvu, Stela Negură, Cristina Ianoşi, Magdalena Simborean.

Expoziţia de fotografie poate fi vizionată la galeria de artă “Iosif Tellman” din Lupeni, până la fionele acestei săptămâni.