Beţivi prinşi la volan

         Patru hunedoreni s-au ales cu dosare penale pentru conducere a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, aceştia fiind prinşi de poliţişti în week-end-ul trecut.

images (11)Astfel, poliţiştii din Brad au descoperit un şofer în vârstă de 42 de ani care conducea prin municipiu un autoturism, deşi de afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Acesta avea o alcoolemie de 1,13 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Un alt şofer a fost prins de polițiștii din Ilia, şoferul de 44 de ani având o îmbibație alcoolică de 0,99 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost dus la U.P.U. Ilia, în vederea recoltării de probe biologice, însă a refuzat recoltarea acestora.  „În data de 18.05.2015, în jurul orei 01:40, a fost în trafic, pe strada Ghioceilor din municipiul Hunedoara, un bărbat în vârstă 30 de ani, din municipiul Hunedoara, care conducea un autoturism, având o concentraţie de alcool, în aerul expirat, de 0,59 mg/l”, arată IPJ Hunedoara. Tot un hunedorean a fost prins la volan după ce băuse bine, oamenii legii constatând că are o alcoolemie de 0,62 mg/l.