PSD Petroşani merge înainte cu Rus şi Postolache la conducere

postolache rus         Conferinţa organizaţiei PSD Petroşani a consemnat reconfirmarea în funcţia de preşedinte a lui Ioan Rus. Acesta a obţinut o majoritate absolută la votul pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei PSD Petroşani.

Nu la fel au stat lucrurile în ceea ce priveşte desemnarea noului preşedinte executiv al social-democraţilor din Petroşani. Funcţia a fost disputată aprig de către consilierul local Costel Postolache şi de către Dacian Ciodaru, acesta din urmă fiind susţinut de întreaga „artilerie grea” a organizaţiei judeţene Hunedoara a PSD. La final însă, delegaţii la conferinţa PSD Petroşani au înclinat balanţa, chiar dacă doar cu o diferenţă de 4 voturi, în favoarea fostului lider sindical Costel Postolache.

ciodaruPentru Dacian Ciodaru înfrângerea este cu atât mai grea cu cât, din dorinţa de a trece peste câteva etape esenţiale în cariera politică, a reuşit să irite aproape întreaga „coloană vertebrală” a liderilor PSD de la organizaţia din Petroşani care, în mod cert, nu-i vor rămîne, în noile condiţii, „datori”.

 

[slideshow_deploy id=’13836′]



« (Știre anterioară)