ȚINTA UNPR- PESTE 1 MILION DE MEMBRII PÂNĂ ANUL VIITOR

Tiberiu Iacob Ridzi a fost prezent la Timișoara, pentru a discuta împreună cu membrii Uniunii Naționale pentru Progresul României despre strategia pentru perioada 2015-2016. La această întâlnire au fost prezenți președintele partidului Gabriel Oprea, precum și conducerile organizațiilor județene de partid ale UNPR din Hunedoara, Arad, Timiș și Caraș Severin. Aceștia  au în plan ca până în anul 2016 partidul să aibă peste 1 milion de mebrii.

download (9) “ Acea țintă pe care o are partidul, ca până în 2016 să aibă peste 1 milion de mebrii de partid. În acest moment partidul are peste 300.000 de membrii și este al doilea ca număr de membrii înregistrați oficial în registrul partidelor politice, o țintă care cred eu că se poate atinge și nu este foarte greu de realizat”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, președintele organizației UNPR Petroșani.

Tiberiu Iacob Ridzi a declarat că numai în ultimele 3 luni, numărul acestora s-a dublat, rezultând că acest lucru nu este imposibil. Acesta a mai adăugat că UNPR rămâne a-III-a forță politică din România și din Parlamentul României.

 

 

[slideshow_deploy id=’13837′]