ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR.7 A ÎMPLINIT 40 DE ANI. PROFESORII CARE AU PREDAT DE-A LUNGUL ANILOR AU SĂRBĂTORIT

Școala Gimnazială Nr.7 din Petroșani a împlinit 40 de ani de activitate. Cu acest prilej, directorul unității de învățământ Vasile Pop i-a invitat pe toți profesorii și directorii care și-au desfășurat activitatea în tot acest timp.

download“Este un moment deosebit pentru noi și ineditul acestei sărbători constă în faptul că pentru prima data am reușit să ne întâlnim la un loc, dascălii care au fost acum 40 de ani, cu cere în acest moment continua activitatea didactică în această școală”, a declarat directorul Școlii Gimnaziale Nr.7 Petroșani, Vasile Pop

Cuprins de emoții, directorul a înmânat diplome de excelență tuturor celor care au răspuns acestei invitații. Diplomele au fost înmânate celor 9 directori care s-au aflat la cârma instituției până în acest moment, dar și profesorilor, chiar dacă unii dintre aceștia au renunțat la această meserie în detrimentul alteia.

Diplomele au fost inscripționate astfel: Pentru o carieră dedicată școlii, pentru devotamentul cu care a cultivat fără ragaz prestigiul acestei cetăți a luminii, pentru ca strălucirea ei să nu aibă sfârșit.

Școala Gimnazială Nr. 7 din Petroșani este clasată în primele opt unități de învățământ din județul Hunedoara. Majoritatea elevilor care au învățat la această școală, au terminat liceul ca șefi de promoție la Colegiul Național “Mihai Eminescu”din Petroșani. Dascălii care au ales să predea în alte unități de învățământ primar sau superior, din țară sau chiar din străinătate, au făcut cinste locului din care au plecat. Acest lucru atestă faptul că această școală formează atât elevi, cât și profesori, iar rezultatul s-a vazut de fiecare data.