Scaunele de la Stadionul Jiul Petroşani, plătite de primărie

       Primăria Municipiului Petroşani va aloca 12.400 de lei pentru a cumpăra scaunele de la Stadionul Jiul Petroşani, vândute de lichidatorul asociaţiei sportive.

download (12)

Lichidatorul Asociaţiei Sportive Jiul Petroşani, Heral Consult IPURL a comunicat municipalităţii din Petroşani să achite contravaloarea scaunelor achiziţionate şi montate la Stadionul Jiul Petroşani. Suma pe care administraţia publică trebuie să o achite este de fix 12.400 de lei, pentru 5.740 de scaune

În urmă cu 10 ani, Primăria Petroşani a  concesionat, cu titlu gratuit, baza sportivă Jiul către Asociaţia Club Sportiv Jiul Petroşani. Contractul a expirat, iar asociaţia sportivă este în lichidare, aşa că municipalitatea  a decis preluarea complexului sportiv. „A fost constituită o comisie pentru preluarea complexului sportiv, care în data de 23.04.2015 a verificat existenţa şi starea în care se află scaunele montate în cadrul stadionului. A fost încheiat procesul verbal 6511/ 23.04.2015 în care s-a consemnat faptul că numărul total de scaune este de 12.740, din download (9)care doar 7.000 au fost achiziţionate de primăria municipiului Petroşani”, a explicat primarul Tiberiu Iacob – Ridzi. În consecinţă, administraţia publică trebuie să achite contravaloarea celorlalte 5.740 de scaune, a cărora valoare totală a fost stabilită la suma de 12.400 de lei de către lichidatorul asociaţiei sportive.

Heral Consult IPURL a notoficiat Primăria Petroşani că, dacă suma nu va fi achitată în termenul stabilit se va trece la demersurile legale pentru recuperarea banilor.

[slideshow_deploy id=’14655′]