Cutremurător! Nu o să crezi pe cine au decis să elibereze judecătorii hunedoreni!

             Nu numai că este cercetată pentru omor calificat, după ce trei copii nevinovaţi au murit din vina ei, dar a mai şi sechestrat un băieţel de doar 7 ani, l-a bătut şi i-a băgat ardei iuţi în funduleţ! E vorba despre Alina Ardeleanu, femeia din Uricani care a plecat să-şi cumpere băutură şi şi-a lăsat copilaşii să moară în apartamentul groazei.

alinaAmănunte cutremurătoare din trecutul Alinei Ardelean ies la iveală în fiecare zi. De data aceasta vorbim despre cazul unui băieţel în vârstă de doar 7 ani, sechestrat de femeia din Uricani şi agresat fizic. Dosarul a fost instrumentat de procurorii din Petroşani şi se află pe rolul Judecătoriei Petroşani, cu termen de judecată în data de 23 iunie.
Totul a pornit în data de 23 mai 2013, când poliţiştii din Uricani au fost alertaţi de un bărbat din localitate, care le-a povestit că, în seara precedentă fiul concubinei sale a fost sechestrat în locuinţa Alinei Ardeleanu şi agresat fizic. Oamenii legii au declanşat imediat o anchetă şi, în urma cercetărilor s-a stabilit că, în jurul orei 9 seara, Ardelean i-a cerut băieţelului în vârstă de numai 7 ani să o ajute să care nişte sticle cu apă. Copilul a răspuns cererii, dar în spatele uşii închise s-a dezlănţuit iadul. Când să iasă din casă, băieţelul – Vasile Bogdan Văcaru – a fost blocat în bucătărie şi, sub pretextul că i-ar fi lovit fetele, Alina Ardelean l-a luat la bătaie cu pumnii şi cu palmele, lovindu-l în cap şi în spate. Mai mult, l-a dezbrăcat de absolut toate hainele şi i-a introdus ardei iuţi în funduleţ. Concubinul mamei sale este cel care l-a scăpat de băieţel de furia Alinei Ardeleanu. A văzut că băieţelul nu a ajuns acasă, aşa că a pornit în căutarea lui. Un vecin i-a spus unde se află şi aşa a pus capăt coşmarului la care era supus micuţul. Alina Nadia Ardeleanu a motivat în faţa anchetatorilor că a vrut să-i dea o corecţie pentru că i-ar fi agresat fetiţele.În acelaşi timp, însă, femeia a susţinut că nu i-a introdus ea ardeii iuţi în anus, ci că doar l-a pus pe minor să şi-i bage singur. În schimb, nu a recunoscut niciun moment că l-ar fi bătut, dar certificatul medico – legal a fost edificator. În plus, o vecină căreia i-a povestit ce s-a întâmplat a depus mărturie împotriva ei. Prin rechizitoriul întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani s-a dispus trimiterea în judecată a Alinei Nadia Ardeleanu pentru comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi lovire sau alte violenţe.

Şi-a lăsat copiii pradă flăcărilor
370x275_mama-criminala-spitalAlina Nadia Ardeleanu este nimeni alta decât femeia care, în urmă cu o săptămână a aprins o lumânare, a lăsat-o într-un echilibru precar pe capătul unui colţar şi a plecat să-şi ia băutură, încuindu-şi în casă cei trei copii minori. Reţinută iniţial, femeia este cercetată pentru omor calificat de procurorii parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, dar magistraţii de la Tribunalul Huendoara au decis că aceasta poate fi pusă în libertate. Anchetatorii au atacat, însă, soluţia, iar contestaţia a ajuns pe masa magistraţilor de la Curtea de Apel Alba Iulia. În timpul anchetei au ieşit la iveală amănunte cutremurătoare, iar anchetatorii au stabilit că femeia a prevăzut posibilitatea că lumânarea lăsată aprinsă ar putea să se răstoarne şi să aprindă locuinţa, dar cu toate acestea a plecat linişitită. În plus, când a văzut incendiul, nu a făcut nimic să-şi salveze cei trei prunci. La începutul săptămânii trecute, trei copilaşi din Uricani a căror mamă inconştientă i-a lăsat singuri în casă şi a plecat în miez de noapte după băutură, au ars în casa cuprinsă de flăcări. Cel mai mic dintre copilaşi abia împlinise un an, iar ceilalţi doi aveau opt, respectiv 10 ani. Incendiu a fost observat în jurul orei 2 noaptea şi a fost atît de puternic încât a cuprins şi acoperişul blocului cu 4 etaje în care copiii locuiau cu mama lor. Importante forţe de intervenţie au fost masate la faţa locului,, dar din păcate pentru cei trei copii nu s-a mai putut face nimic.

Fostul concubin i-a omorât doi copii şi apoi s-a spânzurat în închisoare

Iar antecedentele cutremurătoare din viaţa Alinei Nadia Ardelean continuă. Femeia şi-a mai pierdut doi images (4)copii în urmă cu aproximativ 12 ani, după ce aceştia au fost omorâţi de fostul concubin. Ancheta în acets caz a demarat ca urmare a sesizării făcute de bunicii copiilor, un băieţel de șapte luni, respectiv o fetiţă de nici doi ani, care au considerat suspect decesul băieţelului şi au alertat organele de anchetă. Potrivit datelor vremii, concubinul femeii a rămas singur cu bebelușul. Beat fiind, bărbatul a încercat să-și liniștească fiul care plângea şi, iniţial, i-a dat o sticlă cu lapte. Cum copilul nu s-a liniștit, el l-a lovit în cap cu biberonul. A observat că băieţelului a început să îi curgă sânge din nas, dar nu și-a făcut vreo problemă, iar bebelușul a murit a două zi.
Anchetatorii au descoperit însă că pe trupul micuțului existau și alte urme de violentă, în speță vânătăi în jurul gâtului care duceau spre concluzia că ar fi fost și strangulat. Mai mult, surse din apropierea anchetei spun că băieţelul ar fi fost lovit fără milă de pereţii camerei Ancheta a fost continuată pentru lămurirea cauzelor morții celui de-al doilea copil, o fetiţă de nici doi ani. Aşa a ieşit la iveală faptul că aceasta a fost bătută și sufocată tot de către tatăl sau şi, încercând să scape de închisoare, bărbatul și-ar fi convins concubina să îngroape fetiță în albia unui pârau secat din spatele propriei curți. Cadavrul fetiței a fost dezgropat de criminaliști, anchetatorii făcând în același timp și reconstituirea. Ambele cadavre au fost autopsiate de către medicii legiști, iar tatăl copiilor a fost acuzat de omor deosebit de grav. Condamnat la închisoare, bărbatul şi-a găsit sfîrşitul după gratii, după ce s-a spânzurat. La fel ca şi acum, Alina Ardelean nu a povestit nimic, nimănui şi, mai mult, după ce faptele s-au decsoperit, aceasta ar fi preferat să dispară.
O singură fetiţă, care atunci avea trei ani, a scăpat de urgia bărbatului şi asta pentru că era la bunici. Iar acum este singurul copil care i-a mai rămas Alinei Ardelean şi asta pentru că nu era nici acum acasă, cu frăţiorii ei, carbonizaţi în incediu. Se teme însă pentru siguranţa ei, aşa cum a povestit după tragedie, mai ales că cea care i-a dat viaţă este liberă!

[slideshow_deploy id=’14655′]