Grupul de prieteni” are drept consilier un secretar de stat şi drept specialist în comunicare un tânăr jurnalist

grupul de prieteniAsociaţia Grupul de prieteni, constituită la Petroşani din personalităţi ale vieţii publice locale, are începând de astăzi un nou consilier şi un specialit în comunicare.

Astfel, Grupul de prieteni urmează a fi consiliat de secretarul de stat Gabriel Lungu. Acesta este cunoscut în Valea Jiului ca”strateg în administraţie şi politică”. Lungu a îndeplinit, de-a lungul carierei sale, diverse funcţii în administraţia locală. El a fost jurist la Prefectură, consilier personal al primarului din Lupeni, administrator de municipiu, preşedinte al Consiliului de administraţie al Spitalului Lupeni, consilier la Camera Deputaţilor, consilier senatorial, în prezent fiind secretar de stat la Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice.

adriana pavelNoul specialist în comunicaţii publice al Asociaţiei Grupul de prieteni este Adriana Pavel. Aceasta este cunosută drept un jurnalist dinamic, care a activat timp de 10 ani la Mondo TV, dar şi în redacţiile mai multor publicaţii locale. În prezent, ea se află acum la Bucureşti, fiind angajat ca specialist în comunciat la firma Data Center Solutions.

Cei doi s-au alăturat Asociaţiei umanitare ”Grupul de prieteni” din Valea Jiului, alăturarea fiind văzută drept una benefică din punct de vedere social, pentru că domeniile în care aceştia activează se pliază pe probleme ale oamenilor defavorizaţi din Valea Jiului.

”Este o onoare pentru mine să alatur acestei minunate iniţiative numite “Grupul de prieteni”, o iniţiativă tot mai puţin întâlnită în vremurile noastre, din păcate. Grija faţă de semeni este un sentiment care nu trebuie să ne părăsească niciodată, indiferent de cine suntem, unde suntem , ce facem şi cum am ajuns. Aceasta este cea mai pură formă de umanitate”, spune Adriana Pavel, editor-communication specialist, Data Center Solutions București.

lungu gabrielLa rândul său, seceretarul de stat Gabriel Lungu arată că ”având în vedere că mă ocup, în cadrul unui Minister care are strânsă legătură cu partea socială, tocmai de găsirea de soluţii pentru protecţie socială şi protecţie profesională, pe lângă ceea ce implică această funcţie, mă alătur acestei asociațţi și mă bucur să activez în ”Grupul de prieteni” din Valea Jiului

Asociaţia ”Grupul de prieteni” are scop umanitar, dar şi de sprijinire a oamenilor de valoare care se află în dificultate, a crescut treptat, odată cu aderarea la această platformă socială a unor oameni care simt şi gândesc la fel, de la oameni simpli până la medici, profesori, doctori ingineri, mineri şi ingineri minieri, directori de întreprinderi, oameni de afaceri etc. În plus, acestei iniţiative i s-au alăturat şi câteva instituţii precum Crucea Roşie Petroşani, Primăria Petroşani, Primăria Petrila, Casa Pensionarilor Petrila. Iar lista rămâne în continuare deschisă….

[slideshow_deploy id=’13835′]