Accident grav la intrarea pe autostrada Orăştie – Deva, provocat de un tânăr

   Un tânăr de 22 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a fost implicat într-un accident rutier grav, în apropiere de Orăştie. Şoferul nu a acordat prioritate de trecere la intrarea de pe Drumul Naţional 7 pe banda de intrare pe autostradă.
accident-maracineni-1
Un accident rutier grav s-a petrecut pe Drumul Naţional 7, la intrarea pe autostrada Orăştie – Deva. Accidentul a fost provocat de un şofer în vârstă de 22 de ani, care conducea un autoturism pe DN 7, dinspre Sebeş spre Orăştie. „Bărbatul a efectuat un viraj la stânga, pentru a intra pe autostrada A1, şi nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus regulamentar pe DN, dinspre Orăştie spre Sebeş, de un bărbat de 46 ani. În urma accidentului rutier a rezultat rănirea gravă a unui bărbat de 51 de ani, pasager în autoturismul condus de tânărul care nu a acordat prioritate de trecere”, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara. Poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

[slideshow_deploy id=’16047′]

Sursa:https://adevarul.ro/locale/hunedoara/accident-grav-intrarea-autostrada-orastie-deva-provocat-tanar-1_55898bcf452e97e904662d1d/index.html