Un lot întărit pentru Inter Petrila din sezonul următor

download (8)                                   După un sezon bun reuşit de Inter Petrila, elevii antrenaţi de Aurel Moldovan de bucură de vacanţa intercompetiţională.

Oficialii clubului au decis ca reuniunea lotului să se facă pe data de 3 august, iar odată cu aceasta se aşteaptă şi întăriri ale lotului.

Unul dintre cele mai vehiculate nume, care se pare că se va alătura echipei petrilene, este cel al lui Iosif Kalai. Despre venirea lui Kalai la Inter se vorbeşte încă de la finalul sezonului trecut şi, cu siguranţa prezenţa lui pe teren va fi resimţită într-un mod pozitiv de toţi componenţii lotului petrilean.

Fostul fotbalist al Jiului şi al Iaşiului, pe vremea când şi Jiul evolua pe prima scenă fotbalistică, va forma din nou echipă cu bunul său prieten, Adi Câmpean, după ce aceştia au mai jucat împreună la Retezatul Haţeg.

De asemenea, Interul intenţionează să se mai întărească cu un portar şi un fundaş, însă în acest sens banii vor juca un rol important.

Cu un lot întărit din punct de vedere valoric şi nu numai, experinţa fiind şi ea de partea petrilenilor, speranţele că Interul va reveni în fotbalul profesionist cresc de la o zi la alta.

Desigur, un rol important în atingerea acestui obiectiv îl au şi autorităţile locale din Petrila, primăria fiind principalul sustinător al echipei, din punct de vedere financiar.

[slideshow_deploy id=’13835′]