Mobilizare pe facebook pentru salvarea gării din Brad

gara bradÎncepând cu data 6 iulie şi până lşa finalul acestei luni, în toate zille săptămânii (de luni până vineri) între orele 18.00-19.00, cetăţenii oraşului Brad sunt ivitaţi în fața clădirii fostei Primării Brad din Piața Tricolorului, să participe la protestul deschis în legătură cu starea deplorabilă a clădirii stației de călători C.F.R. Brad.

Brădenii sunt nemulţumiţi de răspunsurile primite la petiţiile înaintate autorităților centrale cu atribuţii directe legate de această problemă. Iniţiatorii acţiunii spun că se va face încă un memoriu, de această dată însoțit și de semnăturile participanţilor la mitingurile de protest, memoriu care va fi înaintat Ministerului Transporturilor, Ministerului Culturii, Guvenului României şi Primului Ministru.

„Manifestările de protest se vor va desfășura cu acordul Comisiei de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice din Municipiul Brad și în conformitate cu legea 60 din 1991 privind organizarea și desfăşurarea adunărilor publice. Protesul va fi unul paşnic, civilizat, apolitic şi nu va tolera nici o instigare la violenţă şi huliganism”, se arată în comunicatul evenimentului, postat pe o pagină de socializare dedicată.

[slideshow_deploy id=’1053′]