Universitatea de Vest Timişoara deschide un centru de înscrieri la Deva

Universitatea-de-Vest-UVT1Cea mai mare instituție de învățământ superior din vestul țării își deschide porțile pentru absolvenții de liceu. Universitatea de Vest din Timișoara scoate la concurs, pentru admiterea din acest an, un număr de 2080 de locuri bugetate, în cele 11 facultăți ale sale: Arte și Design; Chimie, Biologie, Geografie; Drept; Economie și de Administrare a Afacerilor; Educație Fizică și Sport; Fizică; Litere, Istorie și Teologie; Matematică și Informatică; Muzică și Teatru; Sociologie și Psihologie; Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării.

„Reacția pozitivă a candidaților și a comunităților locale obținută la admiterea de anul trecut ne-a îndemnat să menținem și în acest an centrele de înscriere și admitere deschise în afara Timișoarei. Mai mult, am decis deschiderea unui centru și la Râmnicu Vâlcea, având în vedere că numeroși tineri din zonă vin la noi la studii în fiecare an. Măsura face parte din deschiderea către comunitate manifestată de Universitate și dorința noastră în a-i sprijini pe viitorii studenți”, spune Rectorul UVT, prof. univ. dr. Marilen Pirtea. Astfel, pentru judeţul Hunedoara, va funcţiona un Centru de înscriere și admitere la Colegiul Național „Decebal” Deva, Str. 1 Decembrie 1918, Nr. 22
Municipiul Deva, Județul Hunedoara (Intrarea de pe strada Andrei Șaguna. Acesta va funcţioona în perioada 13-16 iulie 2015, între orele 9.00-14.00.

Calendarul înscrierii și admiterii diferă de la o facultate la alta, iar informații detaliate sunt disponibile pe pagina de internet a Universității, www.uvt.ro sau pe pagina de Facebook a instituției, www.facebook.com/uvtromania.

[slideshow_deploy id=’13837′]