Amfiteatru în memoria rectorului Aron Poantă la UPET

Comemorare A.Poanta 08 07Fostul rector al Universităţii din Petroşani, prof.univ.dr.ing. Poantă Aron, trecut în nefiinţă în mod fulgetător luna trecută, ar fi împlinit astăzi 65 de ani.

În memoria sa, Consiliul de Administraţie al Universităţii din Petroşani a decis ca Amfiteatrul nr. 4 al instituţiei de învăţământ superior de la Petroşani să poarte, de astăzi, numele „Amfiteatrul Aron Poantă”.

Comemorare A.Poanta 08„În acest fel, întreaga comunitate academică a Universităţii din Petroşani ăşi arată întreaga recunoştinţă în semn de aleasă preţuire a celui care a fost Rectorul Universităţii noastre, prof.univ.dr.ing. Aron Poantă, un desăvârşit om al ştiinţei, culturii şi spiritului”, a declarat succesorul fostului rector Aron Poantă, conf.univ.dr.ing. Marius Marius.

Amfiteatrul nr.4 de la Universitatea din Petroşani este locul în care profesorul Poantă Aron şi-a desfăşurat întreaga sa activitate didactică şi de cercetare. Acesta îi va purta, începând de astăzi, cu onoare, numele.

La ceremonia de comemorare a fostului rector al Universităţii din Petroşani au participat astăzi cadre didactice, studenţi şi reprezentanţi ai comunităţii locale din Valea Jiului.

[slideshow_deploy id=’13842′]