Felicitări de la primarul Petroşaniului pentru cei mai buni absolvenţi de liceu din judeţ

eminescu liceuRezultalele excelente obţinute de absolvenţii Colegiului Naţional „Mihai Eminescu” din Petroşani, care s-au clasat pr locul secund în topul liceeelor din judeţul Hunedoara, după gradul de promovabilitate al examenului de Bacalaureat nu a trecut neobservat de către liderii comunităţii locale de la Petroşani.

Astfel, primaul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob Ridzi le-a adresat ieri, printr-o postare publicată pe pagina sa de facebook, felicitări tuturor elevilor şi profesorilor de la Colegiului Naţional „Mihai Eminescu”.

tiberiu-iacob-ridzi„99 % dintre elevii claselor a XII-a ai Colegiului Național Mihai Eminescu din municipiul nostru, au trecut cu bine de testul de căpătâi al acestei vârste: BACALAUREATUL…plasând colegiul pe locul al II-lea la nivel de județ. Deși locul I a fost ocupat de cele 18 eleve ale seminarului teologic de la Prislop cu 100 % promovabilitate, pentru mine elevii noștri sunt mai buni, prin faptul că din cei 149 de elevi din clasele terminale, doar 6 nu au obținut note de trecere la aceste examene, atât de importante pentru viitorul lor.
Îi felicit pe toți pentru reușită, îi felicit pe domnii profesori și pe doamnele profesoare care și-au adus contribuția certă la acest rezultat. Le doresc absolvenților de la toate Colegiile din Petroșani, să le fie drumurile vieții pline de succes și să reușească să-și împlinească idealurile profesionale la cele mai înalte cote”, scrie, în postarea sa, primarul Tiberiu Iacob Ridzi.

[slideshow_deploy id=’17217′]